Η Νόνικα Γαληνέα έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού (video)

«Είναι έγκλημα το να υπάρχουν άνθρωποι που το σκέπτονται, που δεν θέλουν να το κάνουν, ακόμα και που φοβούνται»

Must Read

Η σταδιοδρομία της ξεκινάει το 1963 με εξετάσεις στο Θέατρο Τέχνης, όπου η πρώτη της παράσταση ήταν με τις Όρνιθες του Αριστοφάνη. Συνεργαζόταν με τον Κάρολο Κουν, την Κατίνα Παξινού, τον Δημήτρη Χορν, την Άννα Συνοδινού, τον Αλέξη Μινωτή, τον Δημήτρη Μυράτ κ.α.

Ο λόγος για την Νόνικα Γαληνέα, η οποία εκτός από ηθοποιός είναι μεταφράστρια και συγγραφέας. Μάλιστα είναι η πρώτη Ελληνίδα που έχει 50 χρόνια συνεχούς παρουσίας στο θέατρο, η πρώτη Ελληνίδα ηθοποιός που ερμήνευσε στο Κόβεντ Γκάρντεν του Λονδίνου στην αγγλική γλώσσα και η μόνη που έχει πρωταγωνιστήσει 6 φορές στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Η γνωστή ηθοποιός πριν λίγες ημέρες έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού. Η ίδια μιλώντας στην εκπομπή T-Live εξήγησε τους λόγους που την ώθησαν να εμβολιαστεί.

«Με τη σκέψη ότι σε λίγο καιρό θα μπορώ να αγκαλιάσω τους δικούς μου που τόσο καιρό είμαστε με τις μάσκες και σε αποστάσεις πέντε μέτρων, λέγεται ευτυχία. Είναι η μόνη προστασία που έχουμε από κάτι που είναι χειρότερο και από πόλεμο. Γιατί ξέρουμε ότι ο πόλεμος θα σταματήσει, αυτό δεν ξέρουμε αν θα σταματήσει και πότε, αλλά και αν θα υπάρχουμε όταν θα σταματήσει» είπε χαρακτηριστικά.

Η μεγάλη κυρία του ελληνικού θεάτρου αναφέρθηκε και σε εκείνους που αρνούνται να κάνουν το εμβόλιο λέγοντας πως «είμαι 100% υπέρ του εμβολιασμού και νομίζω ότι είναι έγκλημα το να υπάρχουν άνθρωποι που το σκέπτονται, που δεν θέλουν να το κάνουν, ακόμα και που φοβούνται. Εγώ πήγα με πολύ μεγάλη χαρά, είναι λίγες ημέρες που το έχω κάνει. Δεν είχα απολύτως καμία παρενέργεια και ήμουν συγκινημένη με τον τρόπο που με υποδέχτηκαν οι γιατροί. Θα ξαναπάω, μάλιστα, στις 6 Φεβρουαρίου για να κάνω τη δεύτερη δόση. Τους υποσχέθηκα ότι θα τους πάω και την αυτοβιογραφία μου».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This