Αποκάλυψη-σοκ από την Αναστασοπούλου! Σκηνοθέτης αυτοϊκανοποιούνταν σε οντισιόν

Η πρόβα, το χέρι στο παντελόνι και το άγγιγμα στο πρόσωπο!

Must Read

Νέο «τσουνάμι» αποκαλύψεων αναμένεται τις επόμενες ημέρες, καθώς το ελληνικό κίνημα #ΜeΤoo έχει αρχίσει πλέον να θεριεύει, βρίσκοντας εκφραστές σε πολλούς χώρους.

Η αρχή έγινε με τη Σοφία Μπεκατώρου και την καταγγελία της για σεξουαλική κακοποίηση από τον Αριστείδη Αδαμόπουλο και η συνέχεια δόθηκε με τη Ζέτα Δούκα και την αποκάλυψή της για λεκτικό, ψυχολογικό και σωματικό bullying από τον Γιώργο Κιμούλη.

Οι δύο γυναίκες άνοιξαν, καθώς φαίνεται, τον ασκό του Αιόλου δίνοντας το έναυσμα σε πολλές άλλες που κρατούσαν μέχρι τώρα τα χείλη τους σφραγισμένα να τ’ ανοίξουν τελικά… κι όποιον πάρει ο Χάρος!

«Το απόστημα έσπασε και η βρομιά που ξεχύθηκε θα κηλιδώσει πρόσωπα υπεράνω πάσης υποψίας» αποκαλύπτει σήμερα στην «Espresso» πασίγνωστος ηθοποιός, επιλέγοντας ωστόσο για την ώρα να διατηρήσει την ανωνυμία του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του, που μοιράστηκε μαζί μας, δύο ομάδες καλλιτεχνών αποτελούμενες συνολικά από δέκα γυναίκες είναι έτοιμες να καταθέσουν στον εισαγγελέα εναντίον τριών συγκεκριμένων προσώπων που βρίσκονται σε κορυφαίες θέσεις αυτή τη στιγμή, τόσο στο θέατρο όσο και στην τηλεόραση. Στην προκειμένη περίπτωση, μάλιστα, το… μενού δεν έχει μόνον εργασιακό bullying με λεκτική και ψυχολογική βία, αλλά και σεξουαλικές παρενοχλήσεις, ακόμη και κακοποιήσεις!

Κορυφαία ονόματα

«Σε λίγες ημέρες δέκα γυναίκες από τον χώρο της υποκριτικής θα περάσουν το κατώφλι του εισαγγελέα για να καταθέσουν τις δικές τους τραγικές εμπειρίες που είχαν σε συνεργασίες τους με τρία κορυφαία ονόματα του θεάτρου και της τηλεόρασης. Είναι, δυστυχώς, αλήθεια όλο αυτό και σας το επιβεβαιώνω. Ωστόσο, πολύ φοβάμαι ότι μετά θ’ ανοίξουν τα στόματα και από νεαρούς ηθοποιούς που υπέστησαν σεξουαλική παρενόχληση από γνωστούς Ελληνες σκηνοθέτες» εκμυστηρεύεται στην «Espresso» ο δημοφιλής ηθοποιός.

Κι ενώ το νέο κύμα αποκαλύψεων έχει αρχίσει να παίρνει ύψος για να «σκάσει» επάνω στην εγχώρια showbiz, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου πρόλαβε να ρίξει πρώτη τη… βόμβα της μέσω Instagram, αναφέροντας -μεταξύ άλλων- πως γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός αυτοϊκανοποιήθηκε σε οντισιόν την ώρα που εκείνη ως νέα στο επάγγελμα έκανε τον αυτοσχεδιασμό που της είχε ζητήσει.

«Η Ζέτα Δούκα είναι καρδιακή φίλη, έχουμε διαλέξει η μία την άλλη σε μια σχέση βαθιάς αγάπης και αλληλεγγύης. Είναι αφοπλιστικά ειλικρινής και ευαίσθητη όσο και δυναμική. Στηρίζω δημόσια την ομολογία της και παίρνω τη δύναμη να σας πω πως έχω υποστεί ψυχολογική και λεκτική βία στον χώρο της δουλειάς μου από ανθρώπους που σας είναι ιδιαίτερα αγαπητοί. Δυστυχώς, δεν είμαι η μόνη. Συσπειρωνόμαστε για να μιλήσουμε όλες μαζί. Το πρόβλημα δεν είναι μόνον η επιβολή βίας πάνω σε γυναίκες από άντρες. Οι συνδυασμοί είναι πολλοί. Και για όσους ρωτάτε γιατί τώρα, σκεφτείτε τον εαυτό σας γεμάτο όνειρα και ρομαντισμό, γεμάτοι απ’ το υπέροχο ρητό που βροντοφωνάζει πως “ο ηθοποιός σημαίνει φως” να πηγαίνετε, χωρίς να το γνωρίζετε, ν’ αντιμετωπίσετε το μεγάλο σκοτάδι των ανθρώπων» γράφει στην ανάρτησή της η Πηνελόπη και συνεχίζει με δύο σοκαριστικά παραδείγματα.

«Να πηγαίνετε με λαχτάρα στην πρόβα όπου ο τάδε ηθοποιός και σκηνοθέτης σού μιλάει με το χέρι μέσα στο παντελόνι του και μετά σου αγγίζει το πρόσωπο. Σκεφθείτε να πρέπει από αυτή τη θέση να πάτε να καταγγείλετε έναν άνθρωπο που ο κόσμος αγαπάει μέσα από την επαγγελματική του ιδιότητα. Σκεφθείτε όλες τις πόρτες να κλείνουν γιατί τολμήσατε να απαντήσετε σ’ έναν τέτοιο άνθρωπο. Κάνουμε αυτή τη δουλειά για να ζήσουμε και οι πόρτες κλείνουν σαν ντόμινο όταν ανοίγεις μέτωπα σε αυτόν τον χώρο, ακόμα κι αν όλοι γνωρίζουν ποιοι είναι οι γνωστοί άγνωστοι. Σκεφθείτε να πηγαίνετε σε οντισιόν ως νέα ηθοποιός και ο άλλος αντίστοιχος σκηνοθέτης και συνάδελφος να αυτοϊκανοποιείται την ώρα που αυτοσχεδιάζεις σύμφωνα με τις οδηγίες του. Και πολλά, πολλά άλλα… Γιατί είναι και τα άλλα. Το bullying, η απαξίωση, οι χαρακτηρισμοί. Σκέψου την κούραση, την απόγνωση, την απόλυτη στενοχώρια όταν σε αντίξοες συνθήκες βάλλεσαι ασταμάτητα με σχόλια και ψυχολογικό πόλεμο. Είμαι εδώ για να δηλώσω πως δεν πρέπει να μένει κανένα στόμα κλειστό, όταν κάποιος σε υποτιμά και σε βασανίζει. Οποιος κι αν είναι αυτός» τονίζει η ηθοποιός, καθιστώντας σαφές πως υπάρχει μπόλικη σαπίλα πίσω από τις κλειστές πόρτες των θεάτρων και όχι μόνο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This