Γιάννης Μπέζος: «Το να εκμεταλλεύεσαι τη θέση σου το θεωρώ χυδαίο και ένδειξη δειλίας» (video)

«Θέλω να πω ότι είμαι πολύ στενοχωρημένος με όλη αυτή την ιστορία»

Must Read

Στον απόηχο των καταγγελιών που βγαίνουν στην επιφάνεια το τελευταίο διάστημα o Γιάννης Μπέζος καλέστηκε να σχολιάσει την υπόθεση με τον Γιώργο Κιμούλη.

Ο γνωστός θιασάρχης μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» και εξέφρασε την λύπη του για τις μαρτυρίες συναδέλφων του αλλά και τον θυμό του σε όσους προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τη θέση εξουσίας τους.

Συγκεκριμένα είπε πως  «πάντα ακούγονται πράγματα στα 40 χρόνια που είμαι σε αυτή τη δουλειά. Θέλω να πω ότι είμαι πολύ στενοχωρημένος με όλη αυτή την ιστορία. Δεν αρνούμαι ούτε κρίνω τους ανθρώπους που κατηγορούν γιατί είναι ζοφερά πράγματα αυτά εφόσον συνέβησαν. Γι’ αυτά τα ίδια θα απολογηθούν οι ενδιαφερόμενοι. Αλλά υπάρχει ένα κίνδυνος να υπάρξει μια εικόνα ότι αυτός ο χώρος είναι ένα κολαστήριο που γίνονται μόνο αυτά. Θέλω να πιστεύω ότι αυτά είναι στο χώρο της εξαίρεσης και όχι του κανόνα.

Το να εκμεταλλεύεσαι τη θέση σου για να δώσεις δουλειά σε κάποιον που θέλει να βγάλει το μεροκάματό του το θεωρώ χυδαίο και ένδειξη δειλίας. Ο Γιώργος έχει μια τεράστια πορεία και πολλές δουλειές.

Είναι ένας άνθρωπος που έχει εκρηκτικό χαρακτήρα και δεν το κρύβει ούτε ο ίδιος. Αυτό δεν σημαίνει ότι δικαιολογούνται τέτοιες πράξεις ψυχολογικής, λεκτικής βίας ή περίεργης συμπεριφοράς πάνω στη σκηνή που είναι ακόμα χειρότερο αυτό. Εγώ ελάχιστα που δούλεψα μαζί του δεν είδα κάτι τέτοιο. Εγώ σε δουλειές που συμμετείχα και πριν κάνω δικό μου θίασο, ελάχιστες φορές είδα τέτοιες καταστάσεις.

Δεν δικαιολογείται σε καμία περίπτωση η υβριστική συμπεριφορά ή να προσπαθείς να μειώσεις τον συνάδελφό σου ή να χειροδικήσεις. Το θεωρώ αδιανόητο. Όσοι έχουμε μια πιο ισχυρή θέση θα πρέπει να μας χαρακτηρίζει η συμπεριφορά μας προς τους υφιστάμενους».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This