Τρίτη, 2 Μαρτίου 2021

H Μπέττυ Νικολέση για την συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη: «Πολλοί συνάδελφοι κλαίγαμε, πάθαινα πανικό» (video)

«Αυτό λέγεται έλλειψη σκηνικού ήθους»!

Ακόμη μία ηθοποιός έσπασε τη σιωπή της και βρήκε τη δύναμη για να περιγράψει την δυσάρεστη εμπειρία που είχε όταν συνεργάστηκε με τον Γιώργο Κιμούλη.

Ο λόγος για την Μπέττυ Νικολέση η οποία η οποία συνεργάστηκε μαζί του στην παράσταση «Συρανό ντε Μπερζεράκ». Η γνωστή ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, T-Live αποκάλυψε την απαράδεκτη συμπεριφορά του εν λόγω ηθοποιού, πίσω από τη σκηνή.

«Στο έργο αυτό ήμασταν 30 ηθοποιοί. Εγώ ήμουν πολύ νέα τότε, 27-28 χρόνια πίσω. Στον ίδιο θίασο υπήρχαν κι άλλοι τότε νέοι συνάδελφοι που σήμερα είναι καταξιωμένοι ηθοποιοί. Στη διάρκεια των προβών και μέχρι να ξεκινήσουν οι παραστάσεις, εκτός από την τιμή που αισθανόμασταν, ήμασταν όλοι μας ερωτευμένοι και γοητευμένοι από τον κύριο Κιμούλη. Όλα αυτά άλλαξαν με την πρώτη παράσταση. Υπήρξε μια πλήρης ανατροπή. Τίποτα από αυτά που κάναμε στις πρόβες, δεν γινόταν στην παράσταση», είπε αρχικά η Μπέττυ Νικολέση ενώ τόνισε πως απαξίωνε τους συναδέλφους του πάνω στην σκηνή.

«Αυτοσχεδίαζε. Καλό είναι να αυτοσχεδιάζεις, αλλά όχι σε βαθμό που ο άλλος να μην ξέρει τι να του απαντήσει. Όχι σε βαθμό του να σε πηγαίνει από την αρχή στο τέλος ξαφνικά και να χάνεις τα λόγια σου. Όχι σε βαθμό να σου χτυπάει το χέρι έτσι και να σου δίνει το ρυθμό μπροστά στον κόσμο, θεωρώντας σε άρυθμο. Να κάνει εκφράσεις μπροστά στον κόσμο γιατί εσύ τα έχανες και δεν ήξερες τι να απαντήσεις και να δείχνει στον κόσμο ότι είσαι ηλίθιος. Αυτό λέγεται έλλειψη σκηνικού ήθους. Πολλοί συνάδελφοι κλαίγαμε στα καμαρίνια και λέγαμε πώς θα βγάλουμε αυτή την παράσταση. Και ήταν και άντρες και μου κάνει εντύπωση ότι έχουν βγει μόνο γυναίκες».

Η γνωστή ηθοποιός ανέφερε πως την συγκεκριμένη παράσταση δεν είχε συμβεί κάποιο περιστατικό βίας, ωστόσο όταν τα «θύματα» του ζητούσαν τον λόγο για την αποτρόπαια συμπεριφορά του, εκείνος τους έκοβε κάθε επικοινωνία.

«Είχα πάει στο καμαρίνι του και του είχα πει ότι δεν μπορώ να λειτουργήσω έτσι. Παθαίνω πανικό. Την επόμενη ημέρα μου έκοψε την καλημέρα».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ