Πωλίνα Γκιωνάκη: «Ο σύντροφός μου έγινε βίαιος απέναντι μου γιατί δεν ήθελα να παίξω ένα κείμενο στο θέατρο» (video)

«Δεν ένιωσα καμία έκπληξη με αυτά που βγήκαν»

Must Read

Η Πωλίνα Γκιωνάκη είναι κόρη του αείμνηστου και σπουδαίου ηθοποιού Γιάννη Γκιωνάκη και είναι εξίσου ηθοποιός.

Η ίδια παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της  εκπομπή «Love it» και μίλησε για τα προσωπικά της βιώματα σχετικά με τη βία. Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε ότι έχει υποστεί βία σε προσωπική της σχέση καθώς επίσης έχει δεχτεί ανήθικες προτάσεις προκειμένου να παίξει έναν ρόλο.

Η Πωλίνα Γκιωνάκη μίλησε για τη συνεργασία που είχε στο παρελθόν με τον Γιώργο Κιμούλη λέγοντας πως «έχω συνεργαστεί με τον Γιώργο Κιμούλη, ήμουν πολύ νέα. Δεν ένιωσα καμία έκπληξη με αυτά που βγήκαν. Εμείς είμαστε μια οικογένεια στο θέατρο και όλα μαθαίνονται. Τα ξέραμε, είχαμε ακούσει ότι συμβαίνουν διάφορα. Δεν ήταν από ένα άτομο αλλά από πολλές κοπέλες. Όταν τελείωσε η σεζόν όλες ήταν έξαλλες. Είναι εξευτελιστικό να σε κλοτσάνε. Δεν μου έτυχε κάτι τέτοιο αλλά οι παρενοχλήσεις που κάνουν όταν αρνηθείς».

Αναφορικά με τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε ο γιος της από γνωστό σκηνοθέτη η ίδια αποκάλυψε πώς το γνώριζε το περιστατικό.

«Ο γιος μου τότε με πήρε τηλέφωνο με το που βγήκε από το ραντεβού και μου είπε “μάνα την έχασα τη δουλειά γιατί ο κύριος μου έκανε πρόταση…”. Του είπα ότι δεν πειράζει και ότι τέτοια περιστατικά θα αντιμετωπίσει στη δουλειά, αλλά δεν είναι όλοι έτσι».

«Όταν είναι σύντροφος, όταν υπάρχει αγάπη ή έρωτας είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα. Πάντα δικαιολογείς κάποιες καταστάσεις. Εμένα έγινε βίαιος απέναντί μου, γιατί μου έλεγε θα παίξεις αυτό το κείμενο στο θέατρο κι εγώ έλεγα δεν το θέλω», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός για το γεγονός ότι υπέστη βία στην προσωπική της ζωή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This