Τάνια Καψάλη: «Βίωσα σεξουαλική παρενόχληση από ανθρώπους με μεγάλη εξουσία»

Η κούκλα ηθοποιός των 90's έχασε πολλές φορές τη δουλειά της

Must Read

Απίστευτες καταγγελίες από πρόσωπα του πολιτισμού κάνουν τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ενώ ένας ένας, γνωστοί ηθοποιοί και συντελεστές αποκαλύπτουν τα βρώμικα μυστικά του χώρου. Ανάμεσα σε αυτούς και η αγαπημένη ηθοποιός που πρωταγωνίστησε σε αγαπημένες σειρές των 90’s, Τάνια Καψάλη.

Μιλώντας στο περιοδικό HELLO, η Τάνια Καψάλη χαρακτήρισε πάγια την κατάσταση που επικρατεί όλα αυτά τα χρόνια: «Αυτά ήταν γνωστά από πάντα. Μέσα σε αυτές τις καταστάσεις μεγαλώσαμε και πορευτήκαμε. Υπήρχαν εξαιρετικές προσωπικότητες στη δουλειά μας αλλά και άνθρωποι με τέτοιες τραγικές συμπεριφορές, σαν αυτές που έχουμε ακούσει, τις οποίες κάθε φορά καλούμασταν να διαχειριστούμε».

Η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι έχει βιώσει ψυχολογική και λεκτική βία από ανθρώπους που εκφράζονται με χυδαίο και προσβλητικό τρόπο, όμως όταν επιχείρησε να μιλήσει, βρήκε την πόρτα κλειστή: «Προσωπικά έχω βιώσει ψυχολογική και λεκτική βία. Εκφράζονταν με άσχημα λόγια, με χειρονομίες, με ψέματα ή με το να μην υπάρχω ξαφνικά σε μία δουλειά. Το βίωνα με πολύ ψυχραιμία, γιατί βιοποριζόμουν από την εργασία μου. Όσες φορές προσπάθησα να πω πολύ φοβισμένα τι γίνεται, έφαγα πόρτα» δήλωσε.

Έφευγε από τις δουλειές

Η Τάνια Καψάλη εξομολογήθηκε ότι αναγκάστηκε να φύγει από αρκετές δουλειές γιατί δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει όλο αυτά που βίωνε: «Επιπλέον, επειδή ήταν υψηλά ιστάμενοι όσοι λειτουργούσαν κατ΄ αυτόν τον τρόπο κανείς δεν τολμούσε να μιλήσει, ούτε να πάρει θέση ή το μέρος μου. Έτσι έμαθα στη ζωή μου να είμαι υπερβολικά πειθαρχημένη. Έφευγα από τις δουλειές που δεν μπορούσα να υπάρξω γιατί ήμουν πολύ ευαίσθητο άτομο και είχα να αντιμετωπίσω παράλληλα πολλά οικογενειακά θέματα. Αναζητούσα δουλειά από ανθρώπους που είχαμε σύμπνοια».

Όσο για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις; Η ηθοποιός περιέγραψε ότι υπήρξε θύμα ατόμων με μεγάλη εξουσία: «Εννοείται ότι βίωσα και σεξουαλική παρενόχληση από ανθρώπους που είχαν πολύ μεγάλη εξουσία. Ξέρεις συνήθως σε παρενοχλούν σεξουαλικά πιστεύοντας ότι είσαι πολύ φιλόδοξος και ότι μπορεί να ανεχθείς πράγματα. Το έκοψα μαχαίρι. Έφυγα και δεν ξαναγύρισα στη δουλειά. Αυτή την στιγμή νιώθω υπερβολικά θυμωμένη. Καταλαβαίνω τι σθένος είχαν αυτές οι γυναίκες που μίλησαν».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This