Συγκλονίζουν οι περιγραφές της Λυδία Σέρβου: «Με άφησε να κλαίω και αυτοϊκανοποιήθηκε μπροστά στον καθρέφτη» (video)

«Πήγε να μου φέρει νερό και γύρισε και ήταν ολόγυμνος».

Must Read

Όλο και περισσότερες καταγγελίες για περιστατικά βίας και παρενόχλησης βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας αποδεικνύοντας πως «ότι λάμπει δεν είναι χρυσός»

Με αφορμή τις πρόσφατες εξελίξεις στο χώρο της τέχνης ο Αντώνης Σρόιτερ κάλεσε στην εκπομπή του Tik Talk την Λυδία Σέρβου, η οποία αποκάλυψε ότι στην τρυφερή ηλικία των 15 ετών της επιτέθηκε σεξουαλικά ο πολύ γνωστός μουσικοσυνθέτης Δήμος Μούτσης.

Την Απόφαση για να μιλήσει ανοιχτά για την τραυματική εμπειρία που βίωσε όταν εκείνη ήταν ακόμη ανήλικη την βοήθησαν οι γυναίκες που εξομολογήθηκα δημόσια τις δικές τους ιστορίες.

«Ήμουν παιδί τότε. Οι κοπέλες που είπαν τις δικιές τους εμπειρίες με ώθησαν. Το συζήτησα με τη γιατρό μου. Της είπα ότι μου έρχονται μνήμες και δεν μπορώ να κοιμηθώ. Ακούγοντας όμως τις διηγήσεις των ηθοποιών και τις καταγγελίες τους, έκλαψα και είπα θα μιλήσω. Είμαι από τα 17 μου στο χώρο του τραγουδιού. Κανένας άνθρωπος που έχει περάσει κάτι τέτοιο δεν μπαίνει στη διαδικασία να το ξαναζήσει για τη δημοσιότητα.»

Στη συνέχεια η γνωστή τραγουδίστρια περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια την ημέρα που τη στιγμάτισε τη ζωή.

«Του τηλεφώνησα και έγινε μια πρώτη συνάντηση ένα απόγευμα. Με ρώτησε κάποια πράγματα γύρω από τη μουσική και μου είπε ότι θέλω να έρθεις στο στούντιο να σε ακούσω. Ένιωθα τυχερή. Την επόμενη μέρα με πήρε τηλέφωνο. Πήγα στο σπίτι του γνωστού συνθέτη, μόνη μου μετά από παρότρυνση του πατέρα μου. Πολλές φορές οι γονείς νιώθουν μια ασφάλεια. Τον ήξεραν. Ένιωθε ασφάλεια ο πατέρας μου και με άφησε 15 χρονών να πάω μόνη μου. Ένα παλιό σπίτι με κλειστά παράθυρα. Με το που μπήκα μέσα κλείδωσε την πόρτα. Τον ρώτησα γιατί και μου είπε έτσι κάνω πάντα. Εξακολουθούσε να είναι ευγενικός. Πήγε να μου φέρει νερό και γύρισε και ήταν ολόγυμνος. Προσπάθησε να με φιλήσει. Τον απώθησα. Τρόμαξα και εκείνος μου είπε ότι και να κάνεις δεν θα σε ακούσει κανείς. Ξεκινήσαμε ένα κυνηγητό γύρω από τα έπιπλα. Ότι πρέπει οπωσδήποτε να γίνει η πράξη. Στην αρχή μου έλεγε τι φοβάσαι. Υπάρχουν και άλλοι τρόποι… Όταν κατάλαβε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μου κάνει κάτι, με άφησε να κλαίω και αυτοϊκανοποιήθηκε μπροστά στον καθρέφτη. Μετά μου είπε έλα τώρα να σε ακούσω γιατί πρέπει να δώσω μια απάντηση στον πατέρα σου.»

Από ότι φαίνεται το μαρτύριο της Δεν τελείωσε εκείνη την ημέρα καθώς όπως εκμυστηρεύτηκε και η ίδια ο γνωστός μουσικοσυνθέτης εξακολουθούσε να την ενοχλεί και με τηλεφωνήματα μετά το συμβάν. Εκείνη από το φόβο της δεν μίλησε σε κανέναν γιατί περισσότερο σκεφτόταν το τι θα πει ο κόσμος. Κατάφερε ωστόσο να μιλήσει σε πολύ λίγα άτομα και κυρίως στους γιατρούς που συμβουλεύτηκε για να βρει την ηρεμία που τη στερήθηκε.

Η ίδια μάλιστα παραδέχτηκε ότι εξαιτίας αυτού του συμβάν δεν φλέρταρε ποτέ και δεν κατάφερε κανένας να την προσέγγιση γιατί είχε χτίσει άμυνες λόγω αυτού του άσχημου περιστατικού.

Όταν βρήκε το θάρρος να μιλήσει για όλο αυτό που βίωσε ο πατέρας της ήταν αντίθετος καθώς φοβόταν για τις διαστάσεις που θα έπαιρνε το θέμα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This