Survivor: Οι πρώτες δηλώσεις της Χοψονίδου, η κατάσταση της υγείας της Κάτιας και το νέο ειδύλλιο μέσα στο παιχνίδι (video)

Το ζευγαράκι «πιάστηκε στα πράσα» από τους συμπαίκτες του!

Must Read

Την πρώτη της αποχώρηση είχε η μπλε ομάδα και αυτή ήταν η Βαλέρια Χοψονίδου, η οποία λόγω του σύντομου χρονικού διαστήματος που παρέμεινε στο Survivor, δεν πρόλαβε να εγκλιματιστεί.

Η ίδια μιλώντας στην εκπομπή «Love it» αποκάλυψε αν υπήρχε υποομάδα στους πρώην μαχητές και αν εκείνη ανήκε σε αυτήν

«Έχω στενοχωρηθεί, αλλά περίμενα ότι θα αποχωρήσω. Είμαι μια νέα παίκτρια που είμαι λίγο καιρό στο παιχνίδι και υπήρχε ήδη μια παρέα εκεί. Και αγωνιστικά δεν ήμουν αυτό που ήθελαν. Δεν το θεωρώ αδικία, αλλά θα μπορούσαν να μου έχουν δώσει μια ακόμη ευκαιρία», είπε αρχικά για την αποχώρηση της.

Επίσης αποκάλυψε ότι υπήρχαν στιγμές που την έκαναν οι συμπαίκτες της να νιώσει άβολα μέσα στο παιχνίδι.

«Η πρώτη μέρα που μπήκα στην ομάδα, όταν μιλούσαν όλοι μαζί και πλησίαζα, σταματούσαν. Δεν ήταν ευχάριστο. Ένιωθα άβολα. Μιλάω για την πλειοψηφία της ομάδας. Εκτός από την Ελευθερία και εμένα. Την Ελευθερία την ήξερα από πριν και όταν μπήκα στο παιχνίδι ένιωθα ότι είχα έναν δικό μου άνθρωπο εκεί. Τη δεύτερη εβδομάδα ήρθα πιο κοντά και με την Ελένη. Ορκίζομαι ότι ποτέ δεν μου είπαν τα κορίτσια να φτιάξουμε υποομάδα».

Έπειτα η Βαλέρια παραδέχτηκε πως αν έμπαινε στην κόκκινη ομάδα τα πράγματα ενδεχομένως θα ήταν διαφορετικά και ότι σίγουρα θα την βοηθούσαν στο θέμα της ψυχολογίας.

«Κατάλαβα, ένιωσα, αισθάνθηκα ότι τα παιδιά ενοχλήθηκαν από την αντιμετώπιση της άλλης ομάδας. Ίσως αν έμπαινα στην κόκκινη ομάδα να είχα διαφορετική αντιμετώπιση. Πιστεύω θα με βοηθούσαν στο θέμα της ψυχολογίας. Δεν ήρθαμε κοντά. η Άννα Μαρία με κατηγόρησε ότι την ψήφισα έπειτα από παρακίνηση της Ελευθερίας».

Έπειτα αναφέρθηκε στους παίκτες που θα ήθελε να δει στον τελικό.

«Θέλω πολύ να κερδίσει ο Ηλίας, ο Μπάρτζης και ο Κόρο».

Τέλος αποκάλυψε ότι «η Ολυμπία με συμβούλευσε να είμαι ο εαυτός μου και ο Βασίλης μου είχε πει να είμαι ψύχραιμη και να μην χάσω την ψυχολογία μου».

Η παίκτρια που θεωρούνταν φαβορί μέσα στο reality επιβίωσης ήταν αδιαμφισβήτητα η Κάτια Tαραμπάνκο όμως η ίδια αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το παιχνίδι καθώς η υγεία της την εγατέλειψε..

Η ίδια μιλώντας στο περιοδικό «OK» μίλησε για την εμπειρία που αποκόμισε από το Survivor αλλά και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε λόγω του προβλήματος υγείας που την ταλαιπώρησε.

Εκπομπή «Ευτυχείτε» παρουσίασε ένα απόσπασμα της συνέντευξης της μέσα από την οποία αποκαλύπτεται τις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν η ίδια νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο.

«Την πρώτη φορά ένιωσα το σώμα μου να καταρρέει. Έτρεμα, είχα σκοτοδίνη, ζαλάδες… Με πήγαν κατευθείαν στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι είχα πολύ χαμηλή πίεση και χαμηλά επίπεδα οξυγόνου. Μάλιστα αναγκάστηκαν να μου βάλουν μάσκα οξυγόνου για να μπορώ να αναπνέω και εκεί είπα “Αυτό δεν είναι παιχνίδι”. Ε, αν δεν έφευγα θα με έπαιρναν με φορείο.»

Αναφορικά με το αυτοάνοσο νόσημα που εμφανίστηκε όσο βρισκόταν στο παιχνίδι το νεαρό μοντέλο αποκάλυψε πως «έχω ψωρίαση, η οποία όταν πιέζομαι ψυχολογικά ή έχω απότομη αυξομείωση βάρους εμφανίζεται. Αν εμφανιζόταν ξανά τώρα θα είχα πρόβλημα, γιατί ήλιος και θάλασσα απαγορεύονται στους ασθενείς που έχουν ψωρίαση.»

Οι εξελίξεις όμως στο Survivor δεν σταματάνε ποτέ. Αυτή τη φορά η εκπομπή «Πρωινό» έκανε μία ευχάριστη αποκάλυψη, καθώς δύο παίκτες του φετινού κύκλου φαίνεται πως έχουν έρθει πολύ κοντά.

Μετά από ενάμιση μήνα παραμονής του στον Άγιο Δομίνικο οι δύο παίκτες έχουν αρχίσει να τρέφουν συναισθήματα ο ένας για τον άλλον.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής το νέο ζευγάρι «πιάστηκε στα πράσα» σε τρυφερές στιγμές από τους συμπαίκτες του. Το ειδύλλιο αναμένεται να γίνει γνωστό και στους τηλεθεατές τα επόμενα επεισόδια καθώς παραγωγή γνωρίζει για την εν λόγω σχέση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This