Σταμάτης Κραουνάκης: «Με πείραξε που είδα αυτό το τέρας» (video)

«Είδα την αγαπημένη μου φίλη να χοροπηδά μπροστά από την κυβέρνηση»

Must Read

Ο θυμός του Σταμάτη Κραουνάκη για την κίνηση της  Άλκηστις Πρωτοψάλτη να δεχτεί την πρόταση του Δήμου Αθηναίων και να τραγουδίσει πάνω στην καρότσα ενός φορτηγού κατά την διάρκεια της πρώτης καραντίνας, δεν έχει καταλαγιάσει.

Ο διάσημος μουσικοσυνθέτης και τραγουδιστής έστειλε εξώδικο στην έως τότε αγαπημένη του φίλη γιατί δεν έλαβε την άδεια του για να τραγουδίσει τα τραγούδια του: «Επιτρέπεται σε μία χώρα που γέννησε το θέατρο να μην έχει καλέσει 100 σκηνοθέτες, εικαστικούς, φωνές, να φτιάξουν βίντεο να σαρώνουν, να προωθούν τη χώρα. Μια απλή σκέψη. Αλλά ο ρόλος των Υπουργών δεν είναι αυτός… Μόλις πιάνουν την καρέκλα οι πολιτικοί φαρδαίνει ο κ@λος τα ξεχνάνε όλα» σχολίασε  ο Κραουνάκης σε συνέντευξή του στο The 2night Show.

«Η αγαπημένη μου φίλη να χοροπηδά μπροστά από την κυβέρνηση»

Ο  γνωστός καλλιτέχνης, χρησιμοποίησε σκληρά λόγια για να χαρακτηρίσει το περιστατικό και υπογράμμισε ότι αν η Πρωτοψάλτη τον είχε ρωτήσει δεν θα έλεγε όχι: «Δεν επιτέθηκα ποτέ στην αγαπημένη μου φίλη, αλλά Σάββατο του Θωμά επάνω στο κάρο του Δήμου η αγαπημένη μου φίλη να χοροπηδά μπροστά από την κυβέρνηση που σιχαίνομαι χωρίς να έχω ερωτηθεί εάν θέλω να παιχτεί το έργο μου με τέτοιο τρόπο… Αν με είχε ρωτήσει, δεν θα έλεγα “όχι”. Εφόσον θα δεν θα είχα πει “όχι”, δεν θα μπορούσα και μετά να αντιδράσω με αυτήν τη συνθήκη, που δεν ήταν τόσο δική της απόφαση. Με πείραξε ότι το είδα εγώ κι όλος ο κόσμος αυτό το “τέρας”, με ένα τραγούδι που έχει υποστηριχτεί συναισθηματικά από τέσσερις γενιές Ελλήνων» σχολίασε.

https://www.youtube.com/watch?v=eEriQNOaeoY

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This