Τάσος Ξιαρχό για Δημήτρη Λιγνάδη: «Είδα πράγματα που τότε έμοιαζαν πονηρά, τώρα ονομάζονται έγκλημα»

«Το αρνητικό είναι πως βλέποντάς τον κάθε μέρα στην τηλεόραση θυμάμαι και εγώ πολλά…»

Must Read

Ύστερα από τις δεκάδες καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας περί σεξουαλικής παρενόχλησης, λεκτικής και ψυχολογικής βίας από ανθρώπους θεάματος, ο καλλιτεχνικός χώρος έχει κλονιστεί. Ολοένα και περισσότεροι καλλιτέχνες καθημερινά. βρίσκουν τη δύναμη και το θάρρος να αποκαλύψουν τα τραυματικά τους βιώματα που τους στιγμάτισε τη ζωή.

Ο χορογράφος Τάσος Ξιαρχό ο οποίος από νεαρή ηλικία είχε ξεχωρίσει με το ταλέντο του, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αποκάλυψε τη γνωριμία του με τον πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου Δημήτρη Λιγνάδη.

Με μία αινιγματική ανάρτηση έκανε λόγο ότι αρχίζει να θυμάται διάφορα πράγματα από αυτή τη γνωριμία.

«Ακούω πολλά και βλέπω καθημερινά πολλά για αυτόν τον άνθρωπο που γνώρισα το 2012. Πολύ νέος εγώ τότε. Το αρνητικό είναι πως βλέποντάς τον κάθε μέρα στην τηλεόραση θυμάμαι και εγώ πολλά… Όσο περνάνε οι ώρες περισσότερα. Εγώ απλά πάντα έφευγα… Δεν έχει σημασία πλέον τι έγινε στον κάθε ένα από εμάς, σημασία έχει να μην αφήνουμε να γίνεται από εδώ και πέρα τίποτε σε κανένα “επόμενο” από κανέναν “επόμενο”. Τότε 19 χρονών εγώ και χωρίς να ξέρω τα στοιχειώδη τώρα 28 ξέροντας ότι η μνήμη παίζει παιχνίδια, μπορώ να καταλάβω γιατί μου άρεσε η θέα από το μπαλκόνι του».

Στη συνέχεια ωστόσο εξήγησε ότι είδε κάποια πράγματα που θεωρούνται «έγκλημα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This