Βαλέρια Κουρούπη: «Παπάς βίαζε παιδιά στο ορφανοτροφείο που επισκεπτόμουν» (video)

Η υπόθεση είναι γνωστή και έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης

Must Read

Αποκάλυψη που σοκάρει έκανε η αγαπημένη ηθοποιός Βαλέρια Κουρούπη!

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Πρωινό», η γνωστή ηθοποιός και ανιψιά του Γιάννη Μπέζου μίλησε για τις καταγγελίες που έχουν προκαλέσει σάλο για τα σκοτεινά παρασκήνια του θεάτρου και τέχνης. «‘Εχω διαλυθεί συναισθηματικά με όλη αυτή την ιστορία» δήλωσε η ηθοποιός Βαλέρια Κουρούπη μιλώντας στην εκπομπή και τάχθηκε κατά της φράσης του Σταμάτη Φασουλή «καθίστε φρόνιμα» η οποία ξεσήκωσε αντιδράσεις:

«Εγώ όταν διάβασα το “καθίστε φρόνημα” το θεώρησα τόσο άκυρο και άκαιρο. Είναι και μια λέξη επικίνδυνη αυτή, θυμίζει μεσαίωνα, παλιές εποχές του κατηχητικού, θυμίζει “σε παρενοχλώ και μην το πεις στους γονείς σου”. Φρόνιμα καθόμασταν τόσα χρόνια και είδαμε που βγήκαμε. Δεν είναι μόνο στη δουλειά μας, αυτό είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο και θέλω να το πω» τόνισε η Βαλέρια Κουρούπη και στη συνέχεια μίλησε για μια φρικιαστική υπόθεση βιασμού ανηλίκων από ιερέα:

«Μου έχει συμβεί εμένα όταν ήμουν μικρή και επισκεπτόμουν το ορφανοτροφείο για να πάω βόλτα τα παιδάκια, ο παπάς να τα βιάζει. Ο παπάς που είχε ιδρύσει το ίδρυμα. Η υπόθεση είναι γνωστή και έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης. Δεν μπορούν να λένε “καθίστε φρόνημα” σε μια εποχή που άνοιξαν τα στόματα. Είναι ένα θαύμα που έγινε, μήπως κάποιοι άνθρωποι εκτός δουλειάς κινητοποιηθούν και μιλήσουν» είπε ψυχολογικά φορτισμένη η ηθοποιός.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This