Λιγνάδης… μαινόμενος: «Δεν πρόκειται να κρυφτώ πίσω από ανώνυμες καταγγελίες και αναρτήσεις» (video)

Διαψεύδει κατηγορηματικά ότι έχει την οποιαδήποτε εμπλοκή σε περιστατικά που καταγγέλλονται τις τελευταίες μέρες.

Must Read

Παρέμβαση μέσω του δικηγόρου του πραγματοποίησε σήμερα ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρης Λιγνάδης, ο οποίος δεν κρύβει την οργή του για την εμπλοκή του ονόματός του σε ποικίλα συκοφαντικά σχόλια, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, πως «δεν πρόκειται να κρυφτεί πίσω από ανώνυμες καταγγελίες και αναρτήσεις».

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης υποστηρίζει πως έχει γίνει «δέκτης ανοίκειων επιθέσεων και συκοφαντικών σχολίων», επισημαίνοντας πως κάποιοι εκλαμβάνουν την πρόθεσή του να μην απαντήσει δημόσια ως «αδυναμία». «Βρίσκεται στο μάτι ενός κυκλώνα που περιλαμβάνει κάθε μέρα και μια διαφορετική ιστορία και μάλιστα από ανθρώπους που έχουν υπάρξει κάποτε και συνεργάτες του», σχολιάζει ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη, Ν. Γεωργουλέας, μιλώντας στο STAR, τονίζοντας ότι ο ίδιος διαψεύδει κατηγορηματικά ότι έχει την οποιαδήποτε εμπλοκή σε περιστατικά που καταγγέλλονται τις τελευταίες ημέρες.

Δείτε επίσης: Τάσος Ξιαρχό για Δημήτρη Λιγνάδη: «Είδα πράγματα που τότε έμοιαζαν πονηρά, τώρα ονομάζονται έγκλημα»

Αναφορικά με την «εμπλοκή» του πελάτη του στο φημολογούμενο κύκλωμα μαστροπείας ανήλικων, ο κ. Γεωργουλέας αναφέρει: «Εξοργισμένος διαπίστωσε ότι επιχειρείται, δυστυχώς και από δημοσιογράφους, να συνδεθεί το όνομά του με κύκλωμα μαστροπείας ανηλίκων. Καθώς σταθερά παρουσιάζεται κάποιος σκηνοθέτης ή σκηνοθέτης-ηθοποιός ως μέλος ή πελάτης αυτού του κυκλώματος που φέρεται να λειτουργούσε στην Αθήνα το 2012. Είναι απολύτως ψευδές ότι ο κύριος Λιγνάδης έχει οποιαδήποτε σχέση με κάτι τέτοιο οποτεδήποτε! Γιατί τα δήθεν στοιχεία δείτε τα και στην πραγματικότητα και την κοινή λογική. Η δήθεν είδηση σκοπίμως συνδέεται τεχνηέντως με τον κύριο Λιγνάδη, ώστε να πλήξει την τιμή και την υπόληψή του. Σε περίπτωση μάλιστα που δεν υπάρξει διευκρίνηση ότι δεν αφορά αυτόν θα ζητήσει ο κύριος Λιγνάδης την αποκατάσταση δια της νομίμου οδού. Γιατί ουδέποτε ο κύριος Λιγνάδης κλήθηκε από τις Αρχές και το κυριότερο, επειδή εμείς το έχουμε διασταυρώσει, ούτε οι αρχές αξιολόγησαν τη δήθεν πληροφορία, και σε εκείνον τον χρόνο και στον παρόντα χρόνο, ως σοβαρή. Γι’ αυτό και δεν υπήρξε περαιτέρω έρευνα».

Επιπλέον, ο δικηγόρος του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου διαψεύδει φήμες, σύμφωνα με τις οποίες ο σκηνοθέτης δέχτηκε δολοφονική επίθεση με μαχαίρι από πατέρα ανήλικου με αρχικά Γ.Μ. «Εμείς δεν γνωρίζουμε κάτι. Ο κ. Λιγνάδης απαιτεί να διαλευκανθεί η υπόθεση και δεν πρόκειται να κρυφτεί πίσω από ανώνυμες καταγγελίες και αναρτήσεις. Είμαστε πολύ ξεκάθαροι στο πώς κινούμαστε», καταλήγει ο δικηγόρος.

  • Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This