Παρασκευή 30/7/2021

Προειδοποιεί ο Παύλος Χαϊκάλης: «Θα απαντήσω σκληρά σε όσους λένε ψέματα»

Ο ηθοποιός ζήτησε αντίγραφο τον καταγγελιών από το ΣΕΗ

Με επίσημη απάντηση μέσω του δικηγόρου του, ο Παύλος Χαϊκάλης κάνει λόγο για διαστρέβλωμένο και ψευδές περιεχόμενο στις καταγγελίες που αφορούν το πρόσωπό του.

Μετά την καταγγελία της Ηλιάνας Αραβή στο ΣΕΗ, για σεξουαλική παρενόχληση, ακόμα δύο ηθοποιοί έκαναν λόγο για «εφιαλτικές στιγμές» στα χέρια του συναδέλφου τους.

Ο Παύλος Χαϊκάλης πέρασε στην αντεπίθεση και αφού ζήτησε αντίγραφο τον καταγγελιών από το ΣΕΗ, προειδοποιεί με αυστηρή απάντηση σε όσους «χρησιμοποιούν ψεύδη για να πλήξουν την προσωπικότητα του»:

«Σε συνέχεια των αναφορών στο πρόσωπό μου που το τελευταίο διάστημα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, θα πρέπει να γίνει ξεκάθαρο ότι το περιεχόμενό τους παρουσιάζεται εντελώς διαστρεβλωμένο και απέχει από την πραγματικότητα» αναφέρει μέσω του δικηγόρου του ο ηθοποιός και προειδοποιεί: «Σε κάθε περίπτωση τέτοιου τύπου μαρτυρίες, οι οποίες δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια, υπονομεύουν τη δυναμική που δημιουργείται στο χώρο του θεάτρου και την κοινωνία για κάθαρση μέσω αποκάλυψης πράξεων βίας και κακοποίησης που, ούτως ή άλλως, με βρίσκουν απέναντι. Τέλος, σέβομαι όποιον ή όποια επιθυμεί να προβεί σε καταγγελίες παραβλέποντας τις διαδικασίες που έχει θεσπίσει η Πολιτεία, όμως θα απαντήσω σκληρά σε όσους χρησιμοποιούν ψεύδη για να πλήξουν την προσωπικότητά μου και την πολυετή πορεία μου στο δημόσιο βίο. Έχω ήδη αιτηθεί αντίγραφο των αναφορών από το ΣΕΗ προκειμένου να πληροφορηθώ το ακριβές περιεχόμενο και να απαντήσω με στοιχεία στο αρμόδιο πειθαρχικό όργανο» αναφέρεται στην απάντησή του.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ