Τετάρτη 16/6/2021

Αντιδράσεις για το σχόλιο του Σταμάτη Γονίδη: «Όταν δεν θες ο άλλος να σε βιάσει…» (video)

Διαφώνησε η Αντελίνα Βαρθακούρη

Δηλώσεις που προκάλεσαν σφοδρές αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έκανε ο τραγουδιστής Σταμάτης Γονίδης, σχολιάζοντας την «καταιγίδα» των καταγγελιών για σεξουαλική κακοποίηση στον χώρο των καλλιτεχνών.

Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής χωρίς να υπολογίσει τη δύναμη που έχει κάθε άνθρωπος μέσα του αλλά και τις συνθήκες που βρέθηκαν τα θύματα, δήλωσε μιλώντας στην εκπομπή ΣουΚου family:«Όταν δεν θες ο άλλος να σε βιάσει υπάρχουν πολλοί τρόποι να το αποφύγεις, δεν θα πας στον χώρο του. Του ρίχνεις ένα χαστούκι, λες θα πάω στην αστυνομία ή θα το πω στον μπαμπά μου. Όταν επειδή θέλεις να μείνεις στην δουλειά, δέχεσαι αυτόν τον εκβιασμό, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να φύγεις», είπε χαρακτηριστικά ο Σταμάτης Γονίδης.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής, Αντελίνα Βαρθακούρη διαφώνησε ανοιχτά με την άποψη του τραγουδιστή τονίζοντας ότι δεν δέχεται την άποψή του: «Είμαι αντίθετη. Δεν δέχομαι ότι αν ένα θύμα που έχει κακοποιηθεί, δεν θα του συμβεί αν δεν πάει κάπου. Δεν έχουμε όλη την ίδια δύναμη και τον ίδιο χαρακτήρα» αντέκρουσε η Αντελίνα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ