Τρίτη, 2 Μαρτίου 2021

Λευτέρης Ζαμπέτογλου: «Η πρώτη μου σκηνή ήταν ερωτική και μόλις τελείωσε ο σκηνοθέτης μου τράβηξε το μποξεράκι» (video)

«Θα μπορούσα να είμαι πρωταγωνιστής αλλά εγώ θα ήθελα, όμως, να κοιτάζομαι στον καθρέφτη και να μην φτύνομαι»

Μετά από τρεις βδομάδες που άνοιξε ο ασκός του Αιόλου, οι καταγγελίες για κάποια μορφή βίας ή σεξουαλικής παρενόχλησης που έχουν βιώσει οι ηθοποιοί από ανθρώπους του θεάματος, ολοένα και αυξάνονται.

Μία νέα καταγγελία που σοκάρει ήρθε στο φως της δημοσιότητας μέσα από την εκπομπή «Ευτυχείτε».

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός Λευτέρης Ζαμπέτογλου, ο οποίος έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από το ρόλο του στη σειρά «Απαγορευμένη Αγάπη», αποκάλυψε ότι είχε δεχτεί δύο σεξουαλικές παρενοχλήσεις η μία μάλιστα ήταν και από γνωστό σκηνοθέτη ο οποίος του ζήτησε να περάσει πρώτα από το κρεβάτι του προκειμένου να μπορέσει να συνεχίσει να εργάζεται.

«Έχω να πω δυο εμπειρίες από τον καλλιτεχνικό χώρο. Ο πρώτος ήταν τηλεοπτικός σκηνοθέτης. Η πρώτη μου σκηνή ήταν ερωτική και μόλις τελείωσε ο σκηνοθέτης με πλησίασε, μου τράβηξε το μποξεράκι και μου είπε “τι έγινε όλα καλά;”. Ο συγκεκριμένος σκηνοθέτης μου είπε ότι θέλει να είμαστε μαζί και ότι του άρεσα πολύ. Σηκώθηκα και έφυγα.

Η δεύτερη εμπειρία ήταν με ένα καταξιωμένο σκηνοθέτη του θεάτρου. Με πήρε τηλέφωνο, χωρίς να τον ξέρω και μου είπε να περάσω από τον χώρο του να του δώσω ένα βιογραφικό. Τον ρώτησα πού βρήκε το τηλέφωνό μου και μου είπε ότι οι σχολές μας ήταν κοντά, με είχε δει, του άρεσα και ήθελε να του δώσω ένα βιογραφικό. Τον ρώτησα αν θέλει να του παίξω κάποιον μονόλογο και μου απάντησε ότι δεν είναι της παρούσης και μου την έπεσε.

Μου είπε ότι “πρέπει να είσαι διαθέσιμος σε αυτόν τον χώρο. Θα πρέπει να πηγαίνεις με σκηνοθέτες για να πάρεις κάποιον ρόλο”. Αν είχα ενδώσει σε έναν συγκεκριμένο σκηνοθέτη θα ήμουν πρωταγωνιστής. Εγώ θα ήθελα, όμως, να κοιτάζομαι στον καθρέφτη και να μην φτύνομαι»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ