Θεοδώρα Βουτσά: «Οι τελευταίες ημέρες 19 ημέρες του πατέρα μου»

Ενα ιδιαίτερα συγκινητικό ντοκιμαντέρ με την υπογραφή της Θεοδώρας Βουτσά

Must Read

Ο μοναδικός Κώστας Βουτσάς των ανεπανάληπτων ταινιών «Ξυπόλητος πρίγκηψ», «Κορίτσια για φίλημα», «Οι θαλασσιές οι χάντρες», «Η χαρτοπαίχτρα», «Ραντεβού στον αέρα», με την εβδομηκονταετή καριέρα στον κινηματογράφο και στο θέατρο, ο «αιώνιος έφηβος» της έβδομης τέχνης, μπορεί να έφυγε από τη ζωή στις 26 Φεβρουαρίου 2020, όμως παραμένει ζωντανός στις καρδιές όλων!

Σε λίγες μέρες, λοιπόν, συμπληρώνεται ένας χρόνος από τότε που ο σταρ του σινεμά Kώστας Βουστάς ταξίδεψε για τη γειτονιά των αγγέλων, ώστε να συναντήσει ιερά τέρατα του κινηματογράφου.Η κόρη του σπουδαίου ηθοποιού Θεοδώρα Βουτσά, η οποία μένει στην Ολλανδία εδώ και 11 χρόνια με την οικογένειά της, έχει ετοιμάσει ένα ντοκιμαντέρ για τις τελευταίες μέρες του πατέρα της, το οποίο δούλεψε με τη συνδρομή της δημοσιογράφου Χριστίνας Ζάχου, που έκανε και την έρευνα για τις ανάγκες του!

Πρόκειται για μια κινηματογραφική ελεγεία, μια προσωπική ματιά της θυγατέρας προς τον πατέρα της, η οποία θα ταξιδέψει τόσο σε κινηματογραφικά φεστιβάλ του εξωτερικού όσο και σε κινηματογραφικές αίθουσες της Αθήνας. Να σημειωθεί ότι η Θεοδώρα συνεχίζει να ασχολείται με το TVPF (Theodora Voutsa Productions Foundation – Ιδρυμα Παραγωγών «Θεοδώρα Βουτσά»), το οποίο ασχολείται με την ανάδειξη και την ανάπτυξη της Τέχνης!

Η παραγωγή

Στην εκπομπή του Star «Στη φωλιά των Κου Κου» έγιναν γνωστές πτυχές αυτής της παραγωγής, καθώς επισημάνθηκε ότι έχουν ήδη τελειώσει τα γυρίσματα του ντοκιμαντέρ, το οποίο θα φωτίσει τις 19 μέρες που ο Κώστας Βουτσάς έμεινε στην Εντατική, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο βίωσε η Θεοδώρα την απώλεια του πατέρα της. Στο ντοκιμαντέρ μιλούν άνθρωποι που τον αγάπησαν, άνθρωποι που έζησαν κοντά του μοναδικές στιγμές.

Οπως μάθαμε από στενούς συνεργάτες της Θεοδώρας, το ντοκιμαντέρ θα ονομάζεται «For my dad» (Για τον πατέρα μου) και, εκτός των άλλων, μιλούν για τον σπουδαίο ηθοποιό ο τελευταίος σκηνοθέτης με τον οποίο συνεργάστηκε στο θέατρο, για την παράσταση «Χτυποκάρδια στο θρανίο», ο Λάκης Λαζόπουλος αλλά και «ήρωες» της καθημερινότητάς του! Πρώτη φορά θα μιλήσει στην κάμερα και η Θεανώ Παπασπύρου, η δεύτερη σύζυγός του και μητέρα της Θεοδώρας και της Νικολέτας Βουτσά.

Με αυτό το ντοκιμαντέρ, λοιπόν, το οποίο θα προβληθεί σε διεθνή φεστιβάλ, όπως αυτό του Αμστερνταμ, η Θεοδώρα Βουτσά επιχειρεί να μιλήσει για την απώλεια και τι σηματοδοτεί αυτή στη ζωή ενός ανθρώπου. Η ίδια έχει γράψει το σενάριο και υπογράφει τη σκηνοθεσία, ενώ τη μουσική έχει κάνει η Ρίτα Χατζηνάσιου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This