Survivor: Πόσα έχουν «τσεπώσει» μέχρι τώρα οι διάσημοι

«Survivor bank»

Must Read

Ο Τριαντάφυλλος θα αγοράσει διαμέρισμα 90 τετραγωνικών και η Άννα Μαρία Βέλλη γκαρσονιέρα, έτσι όπως το πάνε! Ζαλίζουν τα αστρονομικά ποσά που έχουν συγκεντρώσει μέχρι σήμερα οι παίκτες του «Survivor», οι οποίοι για χάρη του χρήματος αντέχουν την πείνα και τις αντίξοες συνθήκες!

Τα λεφτά που έχουν βάλει στον κουμπαρά τους μέχρι τώρα οι «διάσημοι» τους φτάνουν για να αγοράσουν μέχρι και διαμέρισμα μέσα στην πανδημία και την οικονομική κρίση που έχει πλήξει την Ελλάδα. Βλέπετε, το τίμημα της πείνας το πληρώνει ο Τούρκος τηλεοπτικός παραγωγός Ατζούν Ιλιζταλί σε… χρυσάφι!

Δύο μήνες πέρασαν, λοιπόν, από την είσοδο των διαγωνιζομένων της Κόκκινης και της Μπλε ομάδας στο reality επιβίωσης που έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και το χρήμα ρέει! Η εκπομπή «Ευτυχείτε!» του Open έφτιαξε ένα βίντεο για τα χρήματα που έχουν συγκεντρώσει μέχρι στιγμής οι Survivors, σύμφωνα βέβαια με τα ποσά που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Η λίστα της κονόμας

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός Γιώργος Κοψιδάς, ο οποίος αμείβεται με 3.500 ευρώ την εβδομάδα, έχει συγκεντρώσει 28.000 ευρώ, ενώ η παρουσιάστρια Άννα Μαρία Βέλλη, που πληρώνεται για τη συμμετοχή της 4.000 ευρώ την εβδομάδα, έχει βάλει στην άκρη 32.000 ευρώ. Στους προνομιούχους, ο τραγουδιστής Πάνος Καλίδης, ο οποίος λαμβάνει 4.500 ευρώ την εβδομάδα, δηλαδή έχει βάλει στο ταμείο του 36.000 ευρώ. Καθόλου άσχημα δεν είναι τα πράγματα και για τα οικονομικά της τραγουδίστριας Ελευθερίας Ελευθερίου, που με τα 4.500 ευρώ την εβδομάδα έχει στο τσεπάκι της ήδη 36.000 ευρώ.

Στους πολύ τυχερούς συγκαταλέγεται ο ηθοποιός Αλέξης Παππάς, που παίρνοντας 5.000 ευρώ την εβδομάδα έχει βγάλει ήδη 44.000 ευρώ, ενώ η Ανθή Σαλαγκούδη, η οποία πληρώνεται 6.500 ευρώ την εβδομάδα, απολαμβάνει στον κορβανά της ήδη 45.500 ευρώ. Και «βασιλιάς» του Αγίου Δομίνικου στέφεται ο τραγουδιστής Τριαντάφυλλος, που με αμοιβή 6.000 ευρώ την εβδομάδα χτύπησε ήδη τα 48.000 ευρώ! Μέχρι το τέλος του παιχνιδιού, τον Ιούνιο, -αν έχει παραμείνει- θα βγει κροίσος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This