Η απάντηση της Ελένης Κούρκουλα για τη «φιλοξενία» στον Λιγνάδη – Οργισμένη η Ελένη Δήμου (video)

Η αντίδραση των ηθοποιών μετά τη σύλληψή του!

Must Read

Ο Δημήτρης Λιγνάδης συνελήφθη το μεσημέρι του Σαββάτου για την κατηγορία βιασμού κατά συρροή. Φήμες θέλανε τον πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου να φιλοξενείται από την πολύ καλή του φίλη Ελένη Κούρκουλα.

Η ίδια μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day» και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή έδωσε τη δική της εξήγηση για τις φημολογίες που θέλανε τον Δημήτρη Λιγνάδη να κρύβεται στο σπίτι της.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής αποκάλυψε ότι η γνωστή πολιτικός αυτή την περίοδο αναρρώνει στο σπίτι της από ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που την ταλαιπώρησε και ότι δεν μπορεί να συναναστραφεί με κόσμο, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

«Δεν ήταν το δικό της σπίτι, στο οποίο έμενε τις τελευταίες ώρες ο Δημήτρης Λιγνάδης. Δεν αρνήθηκε ότι τον γνωρίζει, ότι έκαναν παρέα, ότι είναι φίλοι. Μου είπε ότι δεν είχε καμία εικόνα γι’ αυτή την παραβατική συμπεριφορά, είχε μια εικόνα για τη σεξουαλική του προτίμηση αλλά σίγουρα δεν είχε ιδέα για το νεαρό της ηλικίας των θυμάτων που προσέγγιζε. Τα καταδικάζει και της προκαλούν αποστροφή. Δεν ήταν στο σπίτι της…»

Με τη σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη πολλοί ηθοποιοί αισθάνονται ότι δικαιώθηκαν, ωστόσο επιμένουν στην άποψή τους ότι Υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη πρέπει να παραιτηθεί.

Δείτε τις Αναρτήσεις των ηθοποιών τα social media σχετικά με τη σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη.

Ναταλία Τσαλίκη

Γεροντιδάκης Γιώργος

Τάσος Νούσιας

Κατερίνα Τσάβαλου

Άννα Μενενάκου

Κρατερός Κατσούλης

Πάνος Βλάχος

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Αθηνά Οικονομάκου

Στο πλευρό όμως των Ελλήνων ηθοποιών είναι και Έλληνες τραγουδιστές οι οποίοι μέσα από τις αναρτήσεις τους ή από τις δηλώσεις τους δείχνουν τη στήριξή τους στα θύματα που υπέστη τέτοια κακοποιητική συμπεριφορά, αλλά και στον χώρο του θεάτρου που αυτή την περίοδο έχει κλονιστεί απεριόριστα.

Γιώργος Τσαλίκης

Ο Γιώργος Τσαλίκης λίγη ώρα μετά τη σύλληψή του του Δημήτρη Λιγνάδη ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram φωτογραφία του ηθοποιού σκηνοθέτη γράφοντας χαρακτηριστικά ότι «Κι αν καταδικαστείς να ζητήσεις γονατιστός συγγνώμη από τα θύματά σου και από τον Θεό και στωικά να εκτίσεις την ποινή σου.

Έχουμε παιδιά στην ηλικία των φερόμενων θυμάτων σου, κι αν αποδειχθεί η ενοχή σου, αυτό που με ξεπερνάει είναι το θράσος σου τόσα χρόνια να διάγεις ένα βίο ως εκπρόσωπος της υψηλής τέχνης και να κυκλοφορείς άνετος ανάμεσά μας. Αναμένουμε»

Ελένη Δήμου

Η Ελένη Δήμου μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό» σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις λέγοντας πως νιώθει ανακουφισμένη με τη σύλληψη του εν λόγω ηθοποιού-σκηνοθέτη καθώς όπως αποκάλυψε και η ίδια, γνωστός της άτομο είχε προσωπική εμπειρία.

«Δεν περιμένεις να ακούσεις όλα αυτά τα φρικαλέα που συμβαίνουν. Και πολύ άργησαν να τον συλλάβουν γιατί έχω προσωπική εμπειρία με δικό μου παιδί. Σημασία έχει ότι προλάβαμε».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This