Έλενα Παπαρίζου: «Η κολλητή μου βιάστηκε σε ηλικία 13 ετών και άλλαξε η ζωή της» (video)

«Έχουν γράψει πολλά ψέματα για μένα. Γινόμουν χάλια»

Must Read

Η πρώτη της εμφάνιση στη μουσική σκηνή ήταν το 1999 ως μέλος του συγκροτήματος Antique μαζί με το Νίκο Παναγιωτίδη, το οποίο έκανε μεγάλη επιτυχία σε μικρό διάστημα. Η επιτυχία αυτή συνεχίστηκε με τη συμμετοχή τους στη Eurovision 2001 κατακτώντας με το κομμάτι «(I Would) Die For You» την τρίτη θέση, την καλύτερη θέση της χώρας μέχρι τότε.

Ο λόγος για την Έλενα Παπαρίζου η οποία το 2005 εκπροσώπησε ξανά την Ελλάδα στη Eurovision και κατάφερε να νικήσει με το τραγούδι «My Number One», την πρώτη και μοναδική νίκη της χώρας μέχρι σήμερα στο διαγωνισμό.

Η τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «Ενώπιος Ενωπίω» και μίλησε για τις συμμετοχές της στον διαγωνισμό τραγουδιού.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής μάλιστα της είχε μία έκπληξη. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης εμφανίστηκε ο πρώην συνεργάτης της Νίκος Παναγιωτίδης, ο οποίος μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια για εκείνη.

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι οι δυο τους γνωρίζονται από παιδιά, ενώ η Έλενα δήλωσε ότι ετοιμάζουν να κάνουν κάτι μαζί στο μέλλον.

Στην ερώτηση γιατί δεν έχουνε μεγαλύτερη καριέρα στο εξωτερικό, η γνωστή ερμηνεύτρια απάντησε πως «αυτό που πρέπει να καταλάβουμε είναι ότι η Eurovision δεν καθορίζει αν θα κάνεις διεθνή καριέρα. Ίσως δεν ήμουν διαθέσιμη. Θέλει πολλά άλλα πράγματα» ενώ παραδέχτηκε ότι είναι ανοιχτή στο ενδεχόμενο να ξαναπάει στην Eurovision «Με το κατάλληλο τραγούδι θα ξαναπήγαινα» είπε.

Η ίδια αναφέρθηκε και στα αναληθή δημοσιεύματα για το πρόσωπό της λέγοντας πως «δεν έχω σκεφτεί ποτέ τα πισώπλατα μαχαιρώματα. Έχουν γράψει πολλά ψέματα για μένα. Όσο επέτρεπα σε κόσμο να μου λέει τι γράφεται γινόμουν χάλια. Δεν θέλω να διαβάζω και δεν θέλω να ξέρω»

Όσον αφορά την κατάθλιψη που πέρασε και το γεγονός ότι μίλησε με ειλικρίνεια για την κατάσταση αυτή που βίωσε, η Έλενα είπε πως «πρώτα είμαστε άνθρωποι και επειδή υπάρχουν πολλά προβλήματα εκεί έξω δεν κάνει κακό όποιος είναι έτοιμος να βγει και να πει ότι είναι νορμάλ και στον βασιλιά συμβαίνει. Ειδικά αν έχεις φύγει από έναν κακό κύκλο είναι ωραίο να το πεις»

Η συζήτηση οδηγήθηκε και στις καταγγελίες για κακοποιητική συμπεριφορά ή σεξουαλική παρενόχληση που έχουν υποστεί άνθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου και όχι μόνο και έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τα ΜΜΕ και την κοινή γνώμη

«Στεναχωριέμαι απίστευτα, γνωρίζω ότι γίνονται σεξουαλικές παρενοχλήσεις παντού, δεν μπορώ να φανταστώ πώς είναι αυτό το πράγμα. Ξεκίνησα από 17 χρονών και έχω μεγαλώσει σε ένα πολύ ανδροκρατούμενο επάγγελμα. Πάντα ένιωθα από όλους τους άνδρες δίπλα μου είναι ότι με προστατεύουν. Όταν πήγαινα στην έκτη δημοτικού τη συμμαθήτριά μου, την κολλητή μου που ήταν 13 χρονών τη βίασε ένας άνθρωπος και είχε αλλάξει η ζωή της» είπε.

Στη συνέχεια η Έλενα Παπαρίζου Αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και στο σύζυγο της Ανδρέα, αποκαλύπτοντας το πώς κυλάει η σχέση τους.

 «Μας γνώρισαν ο παιδικός του φίλος και η κολλητή μου φίλη που είναι ζευγάρι. Βγήκαμε δύο τρεις φορές για φαγητό. Με κέρδισε η ευγένειά του. Είμαι λίγο κτητική. Είμαστε καλά. Σέβεται τη δουλειά μου. Ο Ανδρέας είναι ένα πολύ θετικό πλάσμα. Με έβλεπε στην πρώτη καραντίνα που δεν πέρασα πολύ καλά, με έπιασε μια κατάθλιψη και προσπαθούσε. Δεν του πολυαρέσει η δημοσιότητα. Κρατάω πιο συχνά τον εγωισμό μου εγώ».

Αναφορικά με το θέατρο, η Έλενα Παπαρίζου δήλωσε ότι θα ήθελε να ξανανέβει στο σανίδι, ενώ ομολόγησε ότι έχει κάνει δύο φορές μπότοξ.

«Και τις δύο φορές ένιωθα πάρα πολύ φυλακισμένη, δεν μπορούσα να εκφραστώ. Είναι κάτι που για την ώρα δεν με απασχολεί. Μετά τα 33 νιώθω καλύτερα με τον εαυτό μου και αγαπάω αυτά τα πράγματα που μου συμβαίνουν. Αυτό μου δίνει το περιθώριο να απολαμβάνω τη νέα γενιά. Πρέπει να χαιρόμαστε κάθε ηλικία» είπε.

«Πιστεύω πολύ στον Θεό. Δεν θέλω να αναμειχθώ στα πολιτικά. Θυμάμαι το 2015 που μπήκαμε στα capital control. Κάποια στιγμή έπρεπε να σταθώ στην ουρά να βγάλω χρήματα και δεν μου άρεσε καθόλου αυτό που αντιλήφθηκα. Κι έλεγα ότι δεν θέλω πουθενά να μπω ανάμεσα στον λαό που είναι διχασμένος, πρέπει να τον ενώνω» είπε ακόμα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This