Ρένος Ρώτας: «Χρωστάω στον κ. Λιγνάδη δύο μπούφλες» (video)

Το ζήτημα είναι πολύ χοντρό!

Must Read

«Το μόνο που χρωστάω στον κύριο Λιγνάδη είναι δύο μπούφλες». Την παραπάνω «καυστική» δήλωση έκανε ο ηθοποιός Ρένος Ρώτας, ο οποίος υπήρξε στο παρελθόν μαθητής του τέως καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού στη σχολή του κρατικού πολιτιστικού οργανισμού.

«Μέχρι τώρα, με το χέρι στην καρδιά, νόμιζα ότι στον κύριο Λιγνάδη χρωστάω, γιατί είναι ένας άνθρωπος που με βοήθησε χωρίς να με φέρει σε δύσκολη θέση, χωρίς να νιώσω αμήχανα, χωρίς να υπάρχει υπόνοια για κάποια περίεργη συνθήκη ή κατάσταση στην οποία, όντας νέος, θα μπορούσα να βρεθώ σε δύσκολη θέση» ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός σε δηλώσεις που έκανε σε τηλεοπτική εκπομπή για τη συνύπαρξή του με τον Δημήτρη Λιγνάδη στη σχολή του Εθνικού.

«Συνειδητοποιώ με όλα αυτά που γίνονται ότι το μόνο που του χρωστάω είναι δύο μπούφλες. Το λέω γιατί το ζήτημα είναι πολύ χοντρό. Μόνο και μόνο που μαζεύονται όλα αυτά γύρω από το όνομά του, έχω στενοχωρηθεί πάρα πολύ» εξήγησε στη συνέχεια ο Ρένος Ρώτας, δείχνοντας να έχει πέσει από τα σύννεφα μετά τις αποκαλύψεις για την εμπλοκή του μέχρι πρότινος ισχυρού θεατράνθρωπου στο σκάνδαλο σεξουαλικής κακοποίησης που ταλανίζει τον χώρο του θεάτρου.

«Δυστυχώς, δεν είχα ακούσει ιστορίες, δεν υπήρξα μάρτυρας κάποιας περίεργης κατάστασης… Τώρα νιώθω αφελής. Στην τελευταία παράσταση που συνεργαστήκαμε περνούσαμε πολύ ωραία, δεν υπήρχε κάτι περίεργο στο κλίμα» σημείωσε ο Ρένος Ρώτας.

https://www.youtube.com/watch?v=0cqlzfxEkOE

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This