Η Κυριακή Κατσογρεσάκη μετά το «My Style Rocks» μπαίνει στη «Φάρμα» του ANT1

Sexy αγρότισσα με... style rock!

Must Read

Μπορεί στο «My Style Rocks» να μην κατάφερε να μακροημερεύσει, ωστόσο στη «Φάρμα» η Κυριακή Κατσογρεσάκη φαίνεται αποφασισμένη να διαπρέψει! Η πιο «καυτή» παίκτρια του αγροτικού reality, το οποίο επιστρέφει σύντομα στις οθόνες μας μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, αναμένεται να «φουντώσει» τους τηλεθεατές με τα κάλλη της.

Γέννημα θρέμμα Κρητικιά, η Κυριακή απασχόλησε αρχικά τα μέσα ενημέρωσης λόγω της ιδιότητάς της: τα τελευταία χρόνια ανήκει στο προσωπικό των αεροσκαφών της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας. Ζει μόνιμα στο Ντουμπάι, αλλά εδώ και αρκετό καιρό βρίσκεται και πάλι στα πάτρια εδάφη, ώστε να ολοκληρώσει την εκπαίδευσή της για να γίνει πιλότος.

Παράλληλα, έκανε ένα πέρασμα από το περσινό «My Style Rocks», χωρίς ωστόσο να πείσει τους κριτές ότι το στιλ της τα… σπάει. Πολύ σύντομα, όμως, θα της δοθεί μια δεύτερη τηλεοπτική ευκαιρία και δεν σκοπεύει να την αφήσει να περάσει ανεκμετάλλευτη.

Η Κυριακή Κατσογρεσάκη αποχωρίστηκε για λίγο τα σούπερ σέξι μαγιό με τα οποία φωτογραφίζεται στο Instagram προκαλώντας… παραλήρημα στους fans της και υιοθέτησε αγροτικό look για να ταιριάξει στη «Φάρμα». Αλλωστε, δηλώνει πως έχει πολύ καλή σχέση με τη φύση και όταν επισκέπτεται το χωριό της κάνει αγροτικές εργασίες. Μένει τώρα να τη δούμε και στην πράξη να σκαλίζει κρεμμύδια, να αρμέγει αγελάδες και να μαζεύει τα αβγά από το κοτέτσι με στιλ… βασιλικό!

https://www.instagram.com/p/B8v0zergqPP/

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This