Αγγελική Ηλιάδη: «Ο πρώτος μου παραγωγός με κλείδωσε σε μία γκαρσονιέρα και έπεσε πάνω μου! Τον έγδαρα» (video)

«Πιστεύω ότι έχει ψυχολογικά ο κόσμος», είπε η γνωστή τραγουδίστρια για τα αρνητικά σχόλια που έχει λάβει, αναφορικά με την εμφάνισή της.

Must Read

Aπό μικρή ηλικία έμαθε να αγαπά το λαϊκό τραγούδι, έχοντας ως «δασκάλα» την τραγουδίστρια γιαγιά της, Καίτη Γκρέυ, με την οποία έκανε το πρώτο της ντουέτο. Έκτοτε έχει συνεργαστεί με σημαντικά ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου.

Ο λόγος για την Αγγελική Ηλιάδη όπου το 2003 έκανε την πρώτη της δισκογραφική δουλειά με το τραγούδι «Τη Μοναξιά Φοβάμαι», με το οποίο έγινε ευρύτερα γνωστή, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία.

Η γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μεσάνυχτα» και μίλησε για το πώς βιώνει εκείνη τη μητρότητα την περίοδο της καραντίνας.

«Στην καραντίνα πέρασα από διάφορα ψυχολογικά στάδια. Ο μεγάλος μου γιος είναι πλέον 15 ετών, είναι ανεξάρτητος, ο μικρός είναι 6 και είναι η παρέα μου στο σπίτι» και συνέχισε λέγοντας ότι «καμία μητέρα δεν είναι εύκολο να μεγαλώσει παιδιά μόνη της. Αλλά το κάνει γιατί είμαστε φτιαγμένες. Είναι θέμα συνήθειας, έχω συνηθίσει να είμαι μόνη και μου αρέσει. Δεν ξέρεις τι μπορεί να φέρει το μέλλον. Πολλές φορές που ήμουν απόλυτη στα προσωπικά μου, είπα δεν θα είμαι ξανά».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που ακούει κατά καιρούς για την εμφάνιση της

«Έκανα μια θεραπεία στα μάτια για τους μαύρους κύκλους, καμία χειρουργική επέμβαση. Τώρα η κάθε κυρία έβγαλε τα δικά της συμπεράσματα. Μιλάμε για ανθρώπους οι οποίοι είναι σε παράκρουση, τρέλα. Με ανησυχεί αυτό το γεγονός. Ο κόσμος από το τίποτα και το πουθενά σου κάνει επίθεση. Πιστεύω ότι έχει ψυχολογικά ο κόσμος. Κι εγώ έχω, αλλά δεν είναι τρόπος έκφρασης αυτός. Δείχνει έναν χαρακτήρα ο οποίος δεν είναι… Στεναχωριέμαι για αυτούς τους ανθρώπους. Δείχνει το ποιόν του. Μπλοκάρω λογαριασμούς που βρίζουν άσχημα, ή που βρίζουν κάτω από φωτογραφίες με τα παιδιά μου», τόνισε.

«Με βγάζει από τα ρούχα μου το ψέμα, η αγένεια και η άσχημη συμπεριφορά των ανθρώπων. Ειδικά αυτήν την περίοδο που περνάμε αυτό το λούκι για να προστατέψουμε ο ένας τον άλλον, εμείς κάνουμε επίθεση ο ένας στον άλλον».

Έπειτα αναφέρθηκε για το νέο της επιχειρηματικό βήμα, καθώς ετοιμάζει να κάνει τη δική της σειρά ρούχων μαζί με τη φίλη της Νάταλι.

«Δεν μπορούσα να κάθομαι άλλο, ένιωθα εντελώς άχρηστη. Κατανοώ όλο τον κόσμο και πέρα από το συναισθηματικό είναι και το οικονομικό κομμάτι. Παρόλα αυτά δεν δικαιολογούνται κάποιες συμπεριφορές».

«Είμαι 43 τα έχω καλά με τον εαυτό μου. Μεγαλώνω όμορφα, ευτυχισμένα, οποιαδήποτε στιγμή δεν μου αρέσει κάτι θα το διορθώσω. Όπως νιώθει ο καθένας. Όταν έχω λίγα κιλά παραπάνω πρήζεται το πρόσωπό μου. Κάνω δίαιτα τα χάνω. Τρώω τα πάντα».

Όσον αφορά τις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας από ανθρώπους που έχουν υποστεί κακοποιητικές συμπεριφορές ή σεξουαλική παρενόχληση από ανθρώπους του θεάτρου, η Αγγελική Ηλιάδη αποκάλυψε ότι έχει υποστεί παρόμοιο περιστατικό στα πρώτα βήματα της καριέρας της.

«Πριν από λίγες μέρες συζήταγα με τη θεία μου για το συγκεκριμένο θέμα. Ανταλλάξαμε τις εμπειρίες μας. Δούλευε εκείνη στο Μινιόν κι εγώ είχα υπογράψει το πρώτο μου συμβόλαιο. Τότε είχα γνωρίσει τον παραγωγό μου. Είναι λογικό πολλές φορές άνθρωποι με εξουσία να εκμεταλλευτούν ένα νέο κορίτσι που είναι σεμνό και θέλει να προχωρήσει. Εγώ είχα αντιδράσει πολύ ωραία. Ένιωσα όμορφα και λυπήθηκα που ακούω τις ιστορίες. Ο πρώτος παραγωγός μου προφασιζόμενος ότι θα πάμε σε έναν συνθέτη για να ακούσω κάποια τραγούδια που είχε γράψει για μένα, με πήγε και με κλείδωσε σε μια γκαρσονιέρα, έπεσε πάνω μου κι εγώ μπορεί να του είχα γδάρει όλη τη μούρη. Δεν συνεχίστηκε η συνεργασία, την επόμενη μπήκα στα γραφεία της εταιρείας, πήγα στον διευθυντή ουρλιάζοντας έσκισα το συμβόλαιο, τα είπα σε όλους και αυτός ο άνθρωπος τον έδιωξαν και δεν ξαναδούλεψε ποτέ στον χώρο. Το εκτίμησα αυτό. Το ότι ένας άνθρωπος είναι αυτό που είναι δεν σημαίνει ότι είναι όλοι έτσι. Με έπιασε λύσσα δεν μπορούσα να το δεχτώ. Ένα άλλο κορίτσι με άλλο χαρακτήρα, με αδυναμία, είναι λογικό να αντιδράσει διαφορετικά. Το θέμα δεν είναι το πότε, αλλά να γίνει», τόνισε.

«Στην πίστα μου είχαν βγάλει το παρατσούκλι της απόμακρης, αλλά ποτέ δεν ήμουν έτσι. Δεν ήμουν απόμακρη, ή με τουπέ. Τον ήθελα και τον θέλω τον κόσμο κοντά μου. Νιώθω ότι οι γυναίκες μου δίνουν πιο πολύ αγάπη και μου αρέσει αυτό. Η γυναίκα είναι πιο αυστηρή. Την αποδοχή και την αγάπη τη θέλω από εκείνες».

Η γνωστή ερμηνεύτρια είχε βγει θετική στον κορωνοϊό, μιλώντας στην παρουσιάστρια εξιστόρησε τον τρόπο που το βίωσε.

«Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν που είχα πάει τα παιδιά στο χωριό και περίμενα να τελειώσω τη δουλειά για να πάω να τα βρω και μετά να πάμε στη Σαντορίνη. Ανέβασα πυρετό και βγήκα θετική. Από εκεί που ετοιμαζόμουν να πάω στα παιδιά συνειδητοποιώ ότι πρέπει να μείνω μακριά. Μετά τις 14 μέρες βγήκα ξανά θετική. Τα παιδιά τα είδα μια μέρα πριν ανοίξουν τα σχολεία. Ήμουν θετική για πάνω από ένα μήνα. Είχα 20 μέρες πυρετό. Όταν κόλλησα εξεπλάγην γιατί νόμιζα ότι ένας υγιής άνθρωπος δεν κολλάει. Ήμουν μόνη μου όλο αυτό το διάστημα. Δεν πάταγε κανείς σπίτι. Κράτησε πολύ καιρό. Τώρα έχω την ευτυχία να έχω αντισώματα. Ήρθα σε επαφή με κρούσματα και δεν κόλλησα ενώ κόλλησαν όλοι. Είχα πέσει σε κατάθλιψη, ήμουν εξαντλημένη. Δεν έκανα τίποτα. Τα παιδιά είχαν ανησυχήσει, αλλά προτεραιότητα ήταν η υγεία τους και των γονιών μου. Το πιο αρνητικό με τον ιό είναι η απομόνωση» επεσήμανε.

«Φοβήθηκα γιατί δεν ήξερα ποια θα ήταν η αντίδραση του οργανισμού μου. Πήγα στο Αττικόν, οι πνεύμονές μου ήταν καθαροί, η καρδιά μου εντάξει. Είχα πει ότι ένας άνθρωπος υγιής δεν μπορεί να πάθει κακό από τον κορωνοϊό».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This