Τρίτη, 13 Απρίλιος 2021

Survivor – Έλενα Κρεμλίδου: «O James αθέτησε την υπόσχεση που είχαμε δώσει» (video)

Την πρώτη της συνέντευξη έδωσε η Έλενα Kρεμλίδου στην εκπομπή «Love it» μετά την αποχώρηση της από το Survivor και μίλησε για τη συμπεριφορά των συμπαικτών της αλλά και για την υπόσχεση που είχαν δώσει με τον James Kαφετζή, κι εκείνος την αθέτησε.

«Το πρόβλημα στην μπλε ομάδα ήταν το κλίμα μεταξύ τους. Υπήρχε μια αρνητικότητα. Καθένας έψαχνε όσα τον ενοχλούν στους άλλους για να έχει δικαιολογία να ψηφίσει», είπε αρχικά για το κλίμα που επικρατούσε στην ομάδα της.

Στη συνέχεια η πρώην παίκτρια της μπλε ομάδας παραδέχτηκε ότι με τον James γνωριζόντουσαν και πριν το παιχνίδι

«Γνωριστήκαμε το καλοκαίρι στη Ρόδο. Ήταν μέρος της όλης φάσης να δούμε το νησί, τις παραλίες του μέσω των υπηρεσιών που παρέχει. Όταν ενημερωθήκαμε ότι θα είμαστε στο παιχνίδι είχαμε συμφωνήσει απλά να μην το αναφέρουμε. Έμαθα ότι το έμαθαν όλα τα παιδιά. Εγώ κράτησα τον λόγο μου, αυτός όχι. Είναι ο πιο στρατηγικός παίκτης στο παιχνίδι».

«Όλοι έχουμε πει κακά πράγματα για όλους. Ξέρω ποιος έχει πει τι» είπε.

«Ποιος είπε ότι πρέπει να κάνουμε δουλειές;»

Αναφορικά με την Ελευθερία Ελευθερίου και όσα της καταλογίζουν ότι φλερτάρει τον Αλέξη Παππά, η Mariposa, δήλωσε ότι «δεν νομίζω ότι φλερτάρει. Έτσι είναι η Ελευθερία, το κάνει με όλους. Μπορεί να έχει παρεξηγηθεί από άτομα σαν τον Αλέξη αλλά δεν κατηγορώ την Ελευθερία.

Κατηγορώ τον Αλέξη και όλα τα αγόρια που συμφώνησαν που είπαν στην Ελευθερία ότι φλερτάρει με όλους».

Έπειτα ομολόγησε ότι με την παίκτρια που ένιωσε πολύ κοντά στην ήταν η Άννα-Μαρία παρότι στην αρχή βρισκόταν σε αντίπαλες ομάδες

«Ένιωθα ότι υπήρχε ένα connection. Δεν ταίριαξα με την Άννα Μαρία γιατί ταίριαξε με τα άλλα παιδιά. Μου κακοφαινότανε που η Μαριαλένα και η Άννα Μαρία έκανα παρέα» είπε μεταξύ άλλων.

Όσον αφορά τον Κώστα Παπαδόπουλο που την χαρακτήρισε τεμπέλα, εκείνη έδωσε τη δική της απάντηση λέγοντας πως «ποιος είπε ότι πρέπει να κάνουμε δουλειές; Πρέπει να κρατάμε δυνάμεις όπως μας έδειξε περίτρανα ο James».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ