Ανδρέας Μικρούτσικος: «Δεν έχω καταφέρει μετά από ένα χρόνο να ξεπεράσω την απώλεια του Θάνου»

«Τα τελευταία 5 χρόνια, με έτρεφε κανονικά ο αδελφός μου», είπε ο γνωστός παρουσιαστής για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπισε.

Must Read

Ένας από τους σημαντικότερους πιανίστες και συνθέτες της νεότερης ελληνικής μουσικής σκηνής, θεωρούνταν ο Θάνος Μικρούτσικος, οποίος ήταν πολιτικά και πολιτισμικά δραστήριος, καθώς συμμετείχε κατά περιόδους ενεργά στις εξελίξεις.

Ο Θάνος Μικρούτσικος, δυστυχώς απεβίωσε το 2019 μετά από πολλά έτη αντιμετώπισης του καρκίνου, γεγονός το οποίο στοίχησε στον μικρότερό του αδερφό, Ανδρέα Μικρούτσικο.

Ο γνωστός παρουσιαστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ, «Tik Talk» και μεταξύ άλλων εκμυστηρεύτηκε, με δάκρυα στα μάτια, πως δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει την απώλεια του αδερφού του.

«Xίλια συγγνώμη. Δεν το έχω ξεπεράσει… Με συγκινεί ο γιος μου, η ζωή μου, μέχρι που ήρθε η ώρα της απώλειας. Κάθε απώλεια είναι απώλεια αλλά δεν έχω καταφέρει μετά από ένα χρόνο να ξεπεράσω την απώλεια του Θάνου. Δεν ξέρω αν μπορώ να το αποδεχθώ. Ήταν και είναι μια ιδιαίτερη η σχέση μου με τον αδελφό μου. Ο Θάνος δούλευε πατρικά με μένα. Ήταν πάντα ο προστάτης μου. Δεν εκλογίκευσα την απώλειά του. Ήταν η πιο οδυνηρή σφαλιάρα ο θάνατος του αδελφού μου. Άλλαξε το είναι μου. Ήμουν κάποτε ερωτευμένος με την Εύη και την πήρε ο καρκίνος μέσα σε ένα χρόνο. Με τα χρόνια σκληραίνω αλλά εδώ, με τον αδελφό μου την έχω πατήσει’»

Έχω φλερτάρει τη μισή Ελλάδα!

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο θέμα των ημερών που έχει κατακλύσει τον καλλιτεχνικό χώρο και αυτό δεν είναι άλλο από τις καταγγελίες ανθρώπων που έχουν υποστεί κακοποιητικές συμπεριφορές ή σεξουαλική παρενόχληση από ανθρώπους του θεάτρου.

«Yπάρχουν πολλές καταγγελίες. Δεν πέφτω από τα σύννεφα. Μπορεί να το πει κάποιος και για μένα. Έχω φλερτάρει τη μισή Ελλάδα. Δεν το έκανα ποτέ από θέση εξουσίας. Μπαίνει μέσα μια κυρία και μπροστά στη γυναίκα μου και λέει: ο Αντρέας με βίασε. Αλλά ήταν μια παρανοϊκή. Θέλω να πω, ότι υπάρχουν και κάποιες καταγγελίες που δεν είναι αξιόπιστες. Έχω δει ότι χρησιμοποιούνται τα πόστα για αυτό το πράγμα, για σεξουαλικούς σκοπούς. Το θεωρώ αηδιαστικό. Συμβαίνει. Είναι ενοχλητικό. Ξεκινά από το πταίσμα και φθάνει στο έγκλημα, όταν μιλάμε για βιασμό. Υπάρχουν πολλά που δεν τα έχουμε μάθει»

«Μπορεί να έχω μεγαλώσει, αλλά δεν έχω νιώσει ότι έχασα αυτή τη νεότητα και ότι είπα ότι τελείωσα. Νιώθω ένα τηλεοπτικό κομάντο!», είπε στη συνέχεια.

Αναφορικά με τα οικονομικά και τα τηλεοπτικά του λάθη, ο παρουσιαστής απάντησε πως «από κει που είχα δέκα εκατομμύρια, δεν είχα ούτε ένα ευρώ. Ότι κι αν έβγαζα μου τα έπαιρναν, γιατί χρώσταγα. Τα τελευταία 5 χρόνια, με έτρεφε κανονικά ο αδελφός μου. Ήρθε με τη γυναίκα του και μου λέει: όσο έχω χρήματα θα σου δίνω εγώ. Και ξεκίνησε να μου δίνει 2.500 χιλιάδες ευρώ. Με την κρίση και την ασθένειά του, μου έδινε το βασικό μετά μου έδινε 500 και κάποια στιγμή τον Ιούνιο μου είπε δεν έχω να σου δώσω. Και του είπα αν είναι δυνατόν. Και έμεινα πάλι χωρίς ένα ευρώ. Άνοιγα το ψυγείο και ήταν άδειο. Δεν είχα ας πούμε κρέας. Δεν είχα κινητό. Μου έδωσε ο γιος μου ένα κινητό. Δεν έπαθα τίποτα. Δεν έχω παράπονο. Μόνο η Μήλος με πείραξε. Που δεν μπορούσα να πάω.

Ήμουν ένας άνθρωπος που έδινα πάντα δανεικά. Όποιος μου ζήταγε του έδινα. Τότε που υπήρχαν οι δραχμές, τα 5 εκατομμύρια ήταν για πλάκα. Και δεν μου τα έδωσαν ποτέ. Άντε να μου τα έδωσαν 2 στους 10. Αν μου τα έδιναν πίσω θα μπορούσα να ζήσω άνετα.

Δεν έπαθα κατάθλιψη. Αλλά δεν ήθελα αυτό που περνούσα να το περνάω στον άλλο. Υπήρξαν κάποιοι που μου είπαν αν θέλεις λεφτά να σου δώσω. Ο Θέμος Αναστασιάδης ήταν ένα από αυτούς. Επέμενε να μου προσφέρει οικονομική βοήθεια. Με πήρε δυο φορές και επέμενε. Μου έκανε εντύπωση. Το προσθέτω στις “προσωπικές μου μαγκιές” ότι δεν λύγισα. Η Μήλος μου στοίχισε. Ο γιος μου ήταν στήριγμα γιατί ήθελε να το δει έτσι. Ενεργοποιήθηκε και αντλούσα δύναμη από εκείνον. Είχα χωρίσει με τη μαμά του και όταν πηγαίναμε ταξίδι πάντα κοιμόμουν με το γιο μου να μην έχει λάθος εικόνες.»

Στην συνέχεια ο γιος του Ανδρέα Μικρούτσικου, Στέργιος, μίλησε στην εκπομπή εκφράζοντας τον θαυμασμό του για τον πατέρα του.

«Ήταν ένας μπαμπάς που έκανε ότι καλύτερο μπορούσε. Έχω πάρει πολλά πράγματα από εκείνον. Θα ήθελα να είχα πάρει τη λογική του και την ψυχραιμία του στο 100%. Η Σοφία Βόσσου είναι σαν μια δεύτερη μητέρα μου. Δεν ήταν εργασιομανής αλλά ήταν πολύ συγκεντρωμένος σε αυτό που έκανε. Είχε όμως και μέσα του την τεμπελιά του καλλιτέχνη. Μπορούσε να κάτσει μέσα σε ένα πλατό ακόμα και 48 ώρες. Θέλει δύναμη να καταφέρεις να βρεις τη φόρμα σου. Τον θαυμάζω για τη δύναμη που βρήκε. Χαίρομαι που το ξανακάνει. Που είναι δραστήριος. Του εύχομαι να συνεχίσει έτσι»

Στην εκπομπή όμως μίλησε και μια από τις σημαντικές γυναίκες στη ζωή του, η Σοφία Βόσσου, η οποία όπως ισχυρίζεται και ο ίδιος τον έχει στηρίξει πάρα πολύ.

«Δυο άνθρωποι που έχουν μοιραστεί το κορμί τους, τη ζωή τους, δε γίνεται να μην τον αγαπάει. Απλά η αγάπη αλλάζει χρώματα. Δε γίνεται να έχει μοιραστεί τη ζωή σου και να μην είσαι δίπλα σε αυτόν τον άνθρωπο. Είναι κομμάτι από τη ζωή σου. Πολλές φορές έχουμε βρεθεί σε κοινές καταστάσεις με τον Ανδρέα. Μέσα από αυτές τις δυσκολίες ήρθαμε πάλι πολύ κοντά. Από τότε που αρρώστησε ο Ανδρέας ήρθαμε πιο κοντά. Είμαστε οικογένεια. Θέλω να του πω ότι τον αγαπάω και είμαι χαρούμενη που επέστρεψε στην τηλεόραση και του άξιζε».

Τέλος αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή λέγοντας ότι «είμαι σε μια σχέση αλλά προστατεύω πλέον την προσωπική μου ζωή. Εξαφανίζομαι από παντού και ξαφνικά εμφανίζομαι. Κάπου πρέπει να υπάρχει ένα μέτρο. Μπορεί να έγινα είδηση με την επιστροφή μου αλλά δε μου επιτρέπεται να προβάλω την προσωπική μου ζωή.»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This