Αγγελική Λάμπρη: «Ένιωσα πολύ θυμό και οργή! Οι θύτες πρέπει να φοβηθούν και να κρυφτούν» (video)

«Δεν μπορεί ο καθένας επειδή είναι μεγάλος καλλιτέχνης ή τρελός να κάνει ότι θέλει»

Must Read

Έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στην πολύ πετυχημένη σειρά «Παρά Πέντε». Φέτος την απολαύσαμε στο Survivor ενώ συγκλόνισε με την καταγγελία που έκανε εις βάρος γνωστού ηθοποιού-σκηνοθέτη, ο οποίος την παρενόχλησε σεξουαλικά.

O λόγος για την Αγγελική Λάμπρη, η οποία βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά «After Dark», και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην τραυματική εμπειρία που βίωσε στον χώρο του θεάτρου.

Αρχικά αναφέρθηκε στην συμμετοχή της στο reality επιβίωσης λέγοντας πως «δεν ήμουν σίγουρη μέχρι την τελευταία στιγμή για το Survivor. Είναι πιο δύσκολο από ότι φαίνεται. Είπα δες το σαν τρέλα και κάν΄το. Ήμουν ο εαυτός μου. Δεν τσακώνομαι εύκολα αλλά αν φτάσω στο σημείο θα τα κάνω λίμπα. Ο ύπνος ήταν δύσκολος γιατί είχε πολύ κρύο. Με πολλά παιδιά έκανα παρέα. Περνάγαμε καλά με το Περικλή. Ήταν πολύ δίκαιος και ήρεμος. Γελούσαμε πάρα πολύ».

Αναφορικά με την αποχώρηση της είπε πως «δεν έφτασα στα όριά μου. Έφυγα κουλ. Δεν στεναχωρήθηκα. Θα άντεχα 1-2 βδομάδες ακόμα. Μου έλειψε πολύ το παιδί μου και νομίζω ότι το έζησα. Ήμουν ο εαυτός μου και αυτός ήταν ο στόχος. Δεν έχω δει τα επεισόδια που ήμουν μέσα, επίτηδες».

Όσον αφορά τους παίκτες που βλέπεις τον τελικό και αυτή είναι ο Γιώργος Κόρομι, τον James Καφετζής και ίσως τον Κοψιδά ή τη Μαριαλένα.

Επέλεξα Survivor γιατί είμαι των άκρων!

«Δεν το έκανα μόνο για τα χρήματα. Είναι απόλυτα φυσιολογικό να υπάρχει αμοιβή γιατί αφήνεις πίσω δουλειές. Δεν θα έκανα κάτι για τα χρήματα. Μου είχαν πει και για άλλα που είχαν πολλά χρήματα αλλά δεν τα έκανα. Μου είχαν πει για το Just αλλά δεν το έκανα. Επέλεξα Survivor γιατί είμαι των άκρων», είπε στη συνέχεια.

H κόρη της φαίνεται πως ήταν αντίθετη με τη συμμετοχή της στο παιχνίδι, καθώς όπως εξομολογήθηκε και η ίδια, έκλαιγε πολύ προκειμένου να μη φύγει από κοντά της.

«Οι φίλοι μου μου λένε να χαλαρώσω. Μου είπε ότι δεν θέλει να πάω στο Survivor. Έκλαιγε πολύ, κάναμε πολλές συζητήσεις. Μέχρι να υπογράψω ήμουν ένα βήμα μπροστά και ένα πίσω. Υπέγραψα μια μέρα πριν φύγουμε, λόγω της Ευτυχίας. Δεν ήταν εύκολο. Οι αναφορές μου στην Ευτυχία ήταν λίγες στο παιχνίδι. Ήταν δοκιμασία και για τις δύο. Τα βράδια ήταν δύσκολα. Όταν συναντηθήκαμε κάναμε μια αγκαλιά για πολύ ώρα. Έκλαιγε κάθε βράδυ μου είπε. Είναι πολύ δύσκολο για μια μαμά να αφήσει το παιδί της».

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε και στους συμπρωταγωνιστές της από τη σειρά «Παρά Πέντε», αποκαλύπτοντας ότι λίγο πριν από το lockdown βρέθηκαν όλοι μαζί.

«Ήταν μια πάρα πολύ ωραία στιγμή. Έχουμε περάσει μαγικές στιγμές και αυτό φαινόταν. Όσο κάναμε τη δουλειά γελάγαμε πιο πολύ πίσω από τις κάμερες παρά μπροστά. Νιώθω πολύ τυχερή που το έζησα όλο αυτό. Η μόνη που δεν έχω μιλήσει είναι η Ελισάβετ από όταν γύρισα. Θα θέλαμε όλοι πολύ ένα reunion εκτός από τον Γιώργο».

Έπειτα αναφέρθηκε στην απόφασή της να κάνει καταγγελία για το τραγικό συμβάν που της συνέβη. Όπως αποκάλυψε αφορμή στάθηκε η καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου.

«Ήρθα εδώ και είχε γίνει η καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου. Είχαμε βιώσει ακριβώς το ίδιο περιστατικό. Το είχαμε συζητήσει και ήταν κάτι πολύ έντονο και λέγαμε ότι θέλουμε να το πούμε. Είναι πολύ δύσκολο να το κρατάς μέσα σου. Τότε ένιωσα πολύ θυμό και οργή γιατί δεν μπόρεσα να αντιδράσω. Τώρα ήταν η κατάλληλη στιγμή και η κοινωνία ήταν έτοιμη να ακούσει. Κάναμε όλοι ότι δεν συμβαίνει. Είναι δύσκολο να μην μπορείς να αντιδράσεις» και συνέχισε λέγοντας ότι «ένιωσα πολύ μόνη μου, ένιωσα φόβο τρόμο, δεν ήξερα πόσο χειρότερο μπορεί να γίνει. Είπα την αλήθεια μου. Πόσες φορές σκέφτηκα ότι αν το έκανα πολύ νωρίτερα μπορεί να μην το περνούσαν κι άλλα κορίτσια. Στόχος ήταν να ενθαρρύνουμε θύματα. Ντροπή πρέπει να νιώθει ο θύτης και όχι το θύμα. Να μπορείς να πεις την αλήθεια σου και να ξέρεις ότι σε ακούνε και σε πιστεύουν. Δεν ξέρεις πόσα μηνύματα έχω πάρει από ανθρώπους. Έκλαιγα δεν πίστευα αυτά που διάβαζα. Έλεγαν ότι νιώθουμε ότι ήμαστε μόνοι μας. Όλοι πρέπει να μιλάμε. Δεν θα πρέπει να νιώθουμε ντροπή. Οι θύτες πρέπει να φοβηθούν και να κρυφτούν».

«Είμαστε σε ένα τσουνάμι που ελπίζουμε ότι θα οδηγήσει στο φως. Έρχεται μια κάθαρση και είναι σημαντικό αυτό. Αν κάποιος έχει έστω και μια σκέψη να προβεί σε βία δεν θα μπορέσει να το κάνει πράξη. Ο καθένας μας πρέπει να λειτουργεί με κανόνες σε ένα πλαίσιο, να σέβεται τους άλλους. Δεν μπορεί ο καθένας επειδή είναι μεγάλος καλλιτέχνης, επειδή είναι τρελός να κάνει ότι θέλει. Όχι μόνο στον χώρο του θεάτρου, αυτά γίνονται σε όλους τους χώρους», πρόσθεσε και επεσήμανε:

«Το θέατρο είναι ένας μαγικός χώρος και θέλουμε να τον κάνουμε καλύτερο. Νιώθω πολύ δυνατή, χαρούμενη γιατί είμαστε όλοι μαζί. Ο ένας στηρίζει τον άλλον οι ηθοποιοί. Νιώθω πολύ καλά που βγήκε αυτό από μέσα μου. Ζητώ συγγνώμη που δεν το έκανα νωρίτερα και λυπάμαι γι αυτό».

Η Λίνα Μενδώνη στοχοποιεί έναν ολόκληρο χώρο

Σχετικά με την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη είπε πως «όταν ακούς από τα χείλη μιας υπουργού ότι έχει εξαπατηθεί από βαθιά υποκριτική τέχνη στοχοποιεί έναν ολόκληρο χώρο. Δεν είναι υποκρισία η υποκριτική τέχνη. Σπιλώνεις μια τέχνη και αυτό και μόνο αρκεί. Δεν το πιστεύεις ότι ακούς κάτι τέτοιο από την κεφαλή. Πάει να κομματοποιηθεί από διάφορες πολιτικές παρατάξεις το θέμα αλλά δεν είναι αυτός ο στόχος. Είναι κοινωνικό το θέμα και είναι λάθος να το κάνουμε πολιτικό. Είναι άδικο, το ευτελίζουμε και δεν πρέπει. Τελευταία έχει υπάρξει ένας κοινωνικός φανατισμός και χάνεται η ουσία».

«Έχουμε κινηθεί νομικά αλλά έχει παραγραφεί η υπόθεσή μας, αλλά μόνο και μόνο που έχει ακουστεί, ηθικά νιώθω πολύ δικαιωμένη. Αν προκύψει να πάμε στον εισαγγελέα δεν θα σου πω όχι. Η ζωή έχει και δυσκολίες. Καθημερινά σοκαριζόμαστε με αυτά που ακούμε. Ακούω πράγματα που με ξεπερνάνε. Ειδικά όταν αφορά παιδιά. Εκεί παγώνεις. Νομίζω ότι είναι το πιο σοβαρό από όλα», κατέληξε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This