Η Άννα Πρέλεβιτς φουλ ερωτευμένη με τον Νικήτα Νομικό, αδελφό της Δούκισσας

Χαμογελά ξανά

Must Read

«Ο έρωτας με έρωτα περνάει» λέει ένα διαχρονικό λαϊκό άσμα, που φαίνεται να ταιριάζει απόλυτα στην περίπτωση της Άννας Πρέλεβιτς.

Περίπου έναν χρόνο μετά τους τίτλους τέλους στη σχέση της με τον μπασκετμπολίστα Ιωάννη Παπαπέτρου, με τον οποίον συγκατοικούσαν κιόλας, η Σταρ Ελλάς 2010 χαμογελάει ξανά λόγω έρωτα! Θέλετε και το ακόμη πιο ενδιαφέρον στοιχείο στο εν λόγω νέο… love file; Ο άντρας που δείχνει να της έχει «κλέψει» την καρδιά είναι ο αδελφός της πολύ αγαπημένης παρουσιάστριας Δούκισσας Νομικού, η οποία έκανε φέτος comeback στη μικρή οθόνη, μετά τη γέννηση των παιδιών της, αναλαμβάνοντας χρέη οικοδέσποινας στο «Super Makeover», στον Σκάϊ.

Ο 36χρονος Νικήτας Νομικός έχει σπουδάσει ναυτιλιακά στο Λονδίνο και είναι η μεγάλη αδυναμία της Δούκισσας. Ο ίδιος αποφεύγει σε γενικές γραμμές τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς πέρα από πολύ γοητευτικός άντρας είναι και εξαιρετικά χαμηλών τόνων άνθρωπος. Τώρα όμως θα πρέπει μάλλον να συνηθίσει τα φλας, αφού επέλεξε γνωστή σύντροφο. Οι πληροφορίες για το ειδύλλιό τους έγιναν γνωστές μέσω του «OK!». Mάλιστα, ο φακός του περιοδικού εντόπισε τo ζευγάρι σε βόλτα που έκανε στη Γλυφάδα πριν από λίγες ημέρες. Μια βόλτα στη διάρκεια της οποίας κάθισαν παρέα σε ένα παγκάκι, τσίμπησαν ένα σνακ, έδειξαν ο ένας στον άλλον φωτογραφίες στα κινητά τους και στο τέλος αντάλλαξαν ένα φιλί και έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This