Έλενα Κρεμλίδου: «Νιώθω ότι ταιριάζω με τον James» – Κονδυλάτος για Ανθή: «Δεν ήξερε γιατί είναι στο Survivor» (video)

Ο James μπαίνει στο στόχαστρο από τους συμπαίκτες του!

Must Read

Η Έλενα Κρεμλίδου έχοντας ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας της, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Love it» και μίλησε  για την εμπειρία που αποκόμισε μέσα από το Survivor, για την περιπέτεια της υγείας της αλλά και για το φημολογούμενη σχέση της με τον James Καφετζή.

«Δεν ήταν πρόφαση η υγεία. Όντως είχα θέματα και οι συνθήκες δεν με άφηναν να γίνω καλύτερα. Θα έμπαινα και θα έφευγα στο νοσοκομείο και θα ήταν πολύ κουραστικό όλο αυτό», είπε αρχικά η Mariposa.

Στη συνέχεια Αναφέρθηκε στην Ανθή Σαλαγκούδη λέγοντας πως «την Ανθή τη θεωρούσαμε εύκολη νίκη. Εμένα με είχε κερδίσει μια φορά, αλλά ήταν στο μυαλό μας η εύκολη νίκη. Εφόσον δεν το ένιωσε η Ανθή καλά έκανε και δεν χαιρέτησε»

αναφερόμενη στη συνύπαρξή της με τους υπόλοιπους παίκτες της μπλε ομάδας είπε πως «Θεωρώ ότι ήταν άδικο το ότι είπαν πως έχω πει διαφορετικά πράγματα για τον κάθε παίκτη. Εγώ ήμουν στο νοσοκομείο και τα είπαν αυτά πίσω από την πλάτη μου και δεν ήμουν εκεί να υπερασπιστώ τον εαυτό μου. Όταν ξέσπασα σε κλάματα βγήκαν κάποιοι και είπαν ότι το έκανα με σκοπιμότητα, στα ψέματα».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Νίκο Μπάρτζη και για το αν έχει ηγετικές τάσεις. «Στον Νίκο νομίζω ότι ταιριάζει η θέση δίπλα στον James. Ο James δεν θέλει να τον λένε αρχηγό».

Όσον αφορά τον James αποκάλυψε: «Με τον James γνωριζόμασταν ελάχιστα πριν. Τον γνώρισα μέσα στο παιχνίδι. Νιώθω κι εγώ ότι ταιριάζω μαζί του. Μου αρέσει που έχει μυαλό, είναι στρατηγικός και πιστεύω ότι είναι ένας έξυπνος άνθρωπος και τον θαυμάζω γι’ αυτό», και ξεκαθάρισε: «Δεν με πλήγωσε κανένας. Στεναχωρήθηκα που δεν μου έδωσαν τον χώρο να μιλήσω».

Τέλος μίλησε για τη σχέση που έχει αναπτύξει με τον Περικλή Κονδυλάτο λέγοντας πως «ο Περικλής είναι υπέροχος. Εξ’ αρχής ήθελα να τον γνωρίσω. Τον εκτιμούσα πολύ και στο παιχνίδι».

Αργότερα ο Περικλής Κονδυλάτος εμφανίστηκε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Καλό μεσημεράκι».

Ο πρώην παίκτης της κόκκινης ομάδας αναφέρθηκε στη συμβίωση του με τους συμπαίκτες του λέγοντας πως «μιλούσα με όλα τα παιδιά. Δεν είχα κολλητηλίκια με κανέναν γιατί ήμουν μια οντότητα αυτοδύναμη»

Έπειτα αναφέρθηκε και στην Ανθή Σαλαγκούδη και στο γεγονός ότι βρισκόταν κάθε φορά υποψήφιοι προς αποχώρηση.

«Την ενοχλούσε που έβγαινε διαρκώς προτεινόμενη. Απλά της εξηγούσα ότι δεν γίνεται να πεινάνε και να ευθύνεσαι κατά ένα μεγάλο μέρος εσύ. Πεινούσαν και είναι βάναυσο. Στη θέση της θα είχα παραιτηθεί γιατί τα παιδιά τα αγαπάω» και εξήγησε ότι «η Ανθή δεν ήξερε γιατί είναι στο Survivor, αυτό μου έκανε εντύπωση. Είχε ένα ύφος “θα μείνω; πού είμαι;”. Όλοι κάναμε μια συζήτηση με τον εαυτό μας ότι θα κάνω τη μαϊμού, τον κολυμβητή, τον αθλητή», ενώ ξεκαθάρισε ότι «δεν έχω μέσα μου κάτι αρνητικό για την Ανθή».

Δήλωσε ότι είναι ανοιχτός στο ενδεχόμενο να επικοινωνήσει με την Ανθή εκτός παιχνιδιού και ότι το τηλέφωνό του είναι ανοιχτό.

«Ο Τριαντάφυλλος να με πάρει αλλά να μου μιλήσει λίγο γιατί με τρελαίνει!» είπε στη συνέχεια

Έπειτα αναφέρθηκε στους παίκτες που θα ήθελε να δει νικητές στο reality επιβίωσης και αυτή είναι «η Καρολίνα, ο Κόρο και ο Ηλίας γιατί είναι καταπληκτικοί αθλητές» δήλωσε.

«Λάθη έκανα και το παραδέχομαι» είπε στο τέλος

 

Στο σημερινό επεισόδιο απ’ ότι φαίνεται θα δούμε και πάλι τις εντάσεις να εντείνονται.

Σύμφωνα με τα spoiler της εκπομπής «Love it» ο James θα βρεθεί στο στόχαστρο, αφού οι συμπαίκτες του θα στραφούν εναντίον του.

Παράλληλα η Άννα Μαρία Βέλλη θα δεχτεί η έντονη πίεση με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σε κλάματα.

Παρόλα αυτά σήμερα αναμένεται να δούμε και έναν δύσκολο στίβο μάχης για την ασυλία και μια ήττα που θα στοιχίσει πολύ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This