Άννα Μαρία Ψυχαράκη: «Όταν υπάρχουν παιδιά προσπαθώ να πείσω το ζευγάρι να μη χωρίσει» (video)

«Έχω βγάλει κάλο στις φωνητικές μου χορδές»!

Must Read

Ήταν η νικήτρια του φετινού Big Βrother. Παρόλο που η ίδια ένιωθε μόνη της μέσα στο σπίτι και έβγαινε σχεδόν κάθε εβδομάδα υποψήφια προς αποχώρηση, είχε για σύμμαχο τον κόσμο, ο οποίος την αγκάλιασε και της χάρισε την πολυπόθητη νίκη.

O λόγος για την Άννα Μαρία Ψυχαράκη, η οποία με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της και τους έντονους τσακωμούς της μέσα στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού, απασχόλησε ιδιαίτερα τα μέσα.

Big Brother

Η πρώην παίκτρια του Big Brother, βρέθηκε καλεσμένη εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night Show» και μίλησε για την εμπειρία που αποκόμισε μέσα από το παιχνίδι αλλά και για τους συμπαίκτες της.

«Έδωσα σε όλους ευκαιρίες στα παιδιά και πολύ χρόνο για να με μάθουν. Μιλάω στο τηλέφωνο με τον Παναγιώτη, τη Ράνια, το Χρήστο, το Νίκο. Με το Χρήστο μιλήσαμε στο τηλέφωνο και είπαμε τα παράπονά μας,» είπε για τους παίκτες που έχει προσωπική επαφή.

Αναφορικά με τη νίκη της, η ίδια δηλώνει ότι δεν περίμενε να κερδίσει το έπαθλο.

«Όλα μπορούν να συμβούν σε ένα παιχνίδι να ερωτευτούν κάποιοι. Το “κόσμε μου” το ένιωσα και το είπα. Δεν το περίμενα ότι θα ήμουν η νικήτρια του Big Brother. Στον τελικό ήμουν σε σε κατάσταση σοκ.»

«Είπα θα θυσιαστώ και θα μπω στο Big Brother. Ήθελα να περάσω κάποια μηνύματα. Και τα κατάφερα. Μίλαγα ακατάπαυστα γιατί ήθελα να με ακούει ο κόσμος. Έτσι επικοινωνούσα με τον κόσμο», είπε στη συνέχεια

Δημοσιογραφία

Η Άννα Μαρία έχει σπουδάσει και δημοσιογραφία στον ΑΝΤ1. Μιλώντας στην εκπομπή ανέφερε τον λόγο το αποφάσισε να ασχοληθεί και με αυτόν τον τομέα.

«Η γνώση είναι δύναμη. Είμαι ένας άνθρωπος που θέλει να μαθαίνει πολλά πράγματα γι΄ αυτό φοίτησα στη σχολή δημοσιογραφίας του Αnt1», είπε χαρακτηριστικά.

Δικηγορία

Στη συνέχεια η Άννα Μαρία αναφέρθηκε στο επάγγελμά της δικηγόρου, το οποίο ασκεί εδώ και 11 χρόνια.

«Είμαι δικηγόρος από το 2010, αγορεύω κανονικά και γι’ αυτόν τον λόγο έχω χάσει τη φωνή μου. Έχω βγάλει κάλο στις φωνητικές μου χορδές» και πρόσθεσε λέγοντας πως «Μέχρι τώρα δεν έχω αναλάβει κάποια δύσκολη υπόθεση. Συνήθως διαζύγια αναλαμβάνω. Όταν υπάρχουν παιδιά προσπαθώ να πείσω το ζευγάρι να μη χωρίσει» είπε σχετικά με τις υποθέσεις που έχει αναλάβει.

Ο ιδανικός σύζυγος

Έπειτα μίλησε για την προσωπική της ζωή, δηλώνοντας ελεύθερη και ότι ψάχνει τον ιδανικό σύζυγο για εκείνη.

«Θέλω να κάνω ανοιχτό γάμο. Δεν έχω βρει τον ένα και μοναδικό που ψάχνω. Είμαι αυστηρός άνθρωπος. Δύσκολα ερωτεύομαι. Μόλις τον δω μου κάνει κλικ… “κεραυνοβολίζομαι”. Ο άντρας θέλω να είναι ευαίσθητος και δυνατός χαρακτήρας αλλά πάνω απ΄όλα να έχει καλή καρδιά. Έχω δεχτεί πρόταση γάμου αλλά δεν ήταν το σωστό timing. Ήταν καλό παιδί. Δεν έφταιγε εκείνος. Έφταιγαν οι καταστάσεις..»

Κεφάλαιο τηλεόραση

Τέλος, στην ερώτηση αν έχει σκεφτεί να ασχοληθεί με την τηλεόραση, η ίδια δηλώνει αρνητική.

«Δεν έχω σκεφτεί να γίνω παρουσιάστρια αλλά ο κόσμος το σκέφτεται για μένα. Μου στέλνουν μηνύματα αγάπης και με ρωτάνε πότε θα με δούνε στην τηλεόραση.»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This