Γωγώ Τσαμπά: «Μου έχουν προτείνει να κάνω φωτογράφιση με μαγιό» (video)

Must Read

Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με το τραγούδι και συγκεκριμένα με το δημοτικό ρεπερτόριο. Ο λόγος για την Γωγώ Τσαμπά, την οποία απολαύσαμε στο περσινό «J2US» ως coach του Θανάση Πασσά, και με τις ερμηνείες τους μας χάρισαν στιγμές άπειρου κάλλους!

Δείτε επίσης: Η Γωγώ Τσαμπά σε ηλικία 16 ετών (video)

Η γνωστή ερμηνεύτρια παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και μίλησε για τη σχέση που έχει με τη ζυγαριά.

«Ας έρθει η ζυγαριά σε μένα» είπε για το αν ζυγίζεται.

Στην ερώτηση αν της έχουν προτείνει να κάνει γυμνή φωτογράφιση, η ίδια απάντησε με χιούμορ πως δεν της έχει προταθεί κάτι τέτοιο αλλά μόνο με μαγιό.

«Έτσι όπως με βλέπεις από μακριά λες “να αυτήν για γυμνή φωτογράφιση;” Είναι αυτό που λέμε δεν με ζύγωνε κανένας! Με μαγιό ναι, μου πρότειναν αλλά δεν την έκανα. Ποτέ μην λες ποτέ!».

Σεξουαλική παρενόχληση

Στη συνέχεια, η ίδια απάντησε για το αν έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση στον εργασιακό της χώρο.

«Δεν θα πω κάτι, όλοι καταλαβαίνουμε», είπε χαρακτηριστικά

Όσον αφορά τις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, από ανθρώπους που έχουν υποστεί κακοποιητικές συμπεριφορές ή σεξουαλική παρενόχληση, η γνωστή τραγουδίστρια θέλησε να συγχαρεί τις γυναίκες που βρήκαν το θάρρος και τη δύναμη να πουν δημόσια την τραυματική εμπειρία που βίωσαν.

«Μπράβο σε αυτές τις γυναίκες που ξεκίνησαν να μιλούν. Είναι πάρα πολύ υποτιμητικό να γίνεται στη γυναίκα αυτό», τόνισε.

Δείτε επίσης: Γωγώ Τσαμπά: «Οι γονείς των ΛΟΑΤ+ να αγαπούν τα παιδιά τους»

Αναφορικά με το ενδεχόμενο ενός γάμου, η τραγουδίστρια δημοτικών τραγουδιών είπε πως «το να δεθείς με τον άνθρωπό σου δεν είναι απαραίτητα τα δεσμά του γάμου. Τι να του πω; Για να ζήσουμε μαζί πρέπει να παντρευτούμε. Σίγουρα θα ήθελα να πάω σε εκκλησία αν είναι να παντρευτώ γιατί είναι το πιστεύω μου αλλά αν είναι να ‘ρθει, θα έρθει, εγώ εδώ είμαι».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This