Τρίτη, 13 Απρίλιος 2021

Συγκινεί η Ελένη Ψυχούλη για την απώλεια του καλύτερου της φίλου από καρκίνο (video)

«Έχω περάσει πολλές φουρτούνες, γι’ αυτό είμαι αισιόδοξη».

Η Ελένη Ψυχούλη σπούδασε γαλλική φιλολογία στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο της Αθήνας, σκηνοθεσία στη Σχολή Σταυράκου και κλασικό πιάνο στο Εθνικό Ωδείο και στην Ecole Normale του Παρισιού.

Εργάστηκε για 16 χρόνια ως βοηθός του γλύπτη Τάκη, με ειδίκευση στις εκδόσεις καταλόγων και τις δημόσιες σχέσεις. Έζησε για 10 χρόνια στο Παρίσι και μετέφρασε 10 βιβλία από τα γαλλικά για τις εκδόσεις «Λιβάνη». Έκτοτε εργάζεται ως γαστρονομικός συντάκτης και έχει συμμετάσχει σε αρκετές τηλεοπτικές εκπομπές.

Η δημοσιογράφος γαστρονομίας βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μεσάνυχτα» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα όμορφα χρόνια που πέρασε στο Παρίσι.

«Όσα χρόνια ήμουν στο Παρίσι δεν με ενδιέφερε η μαγειρική, αλλά τα clubs στη δεκαετία των 80s. Ήταν μια ωραία και δημιουργική εποχή που γίνονταν πολλά», είπε αρχικά.

Αναφερόμενη στη συνεργασία της με τον Πέτρο Κωστόπουλο όταν εκείνη ήταν αρχισυντάκτρια του Nitro δήλωσε:

«Έχω να πω ότι ήταν το καλύτερο αφεντικό. Και να φανταστείς είμαστε και οι δυο Βολιώτες, αλλά δεν ανήκουμε στους ίδιους κόσμους. Εγώ ερχόμουν από έναν εναλλακτικό πλανήτη και ο Πέτρος αντιπροσώπευε εκείνη την περίοδο το mainstream», είπε χαρακτηριστικά.

«Όταν τελειώσει η πανδημία θα μας αφήσει ένα μετατραυματικό επεισόδιο στην κοινωνία. Ο κόσμος ζει σε μια γραμμή. Δεν ξέρουμε αν θα αρρωστήσουμε και αν θα ζούμε αύριο. Είμαστε σε στενή επαφή με τον θάνατο, αλλά αυτό σε απελευθερώνει και μπορείς να μιλήσεις εύκολα για πράγματα που δεν θα μιλούσες», ανέφερε στη συνέχεια.

Έπειτα αναφέρθηκε στον γιο της, που είναι 25 χρόνων και ασχολείται με τη μουσική.

Η Ελένη Ψυχούλη αποκάλυψε και ένα τραγικό γεγονός, το οποίο της συγκλόνισε. Αυτό ήταν ο χαμός ενός πολύ καλού της φίλου από καρκίνο.

«Έχω περάσει πολλές φουρτούνες, γι’ αυτό είμαι αισιόδοξη. Είμαι εδώ όμως ακόμη. Οι δικοί σου άνθρωποι που φεύγουν μπορούν να σε αλλάξουν, η απώλεια του καλύτερού μου φίλου. Έφυγε νωρίς από καρκίνο. Αυτά τα κλισέ που λέμε στους θανάτους δεν ακυρώνουν ότι στο τέλος ο θάνατος είναι νικητής. Αυτό μου μαθαίνει ότι πρέπει να είμαι ταπεινή και πρέπει να σέβομαι τα πάντα και να λέω ένα μεγάλο ευχαριστώ», τόνισε η δημοσιογράφος.

Τέλος η Ελένη Ψυχούλη μίλησε για την προσωπική της ζωή δηλώνοντας ερωτευμένη, ενώ εξήγησε τον λόγο που αποφάσισε να ζει μόνιμα στο Πήλιο με τον αγαπημένο της.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ