Τα θρίλερ που αξίζει να δεις αυτή τη στιγμή στο Netflix! (video)

Ταινίες πιο τρομακτικές από την πραγματικότητα που βιώνουμε

Must Read

Υπάρχουν εκείνοι που αγαπούν τις ταινίες τρόμου και εκείνοι που έχουν δει αρκετές για να αποφασίσουν ότι δεν θα δουν ποτέ ξανά καμία. Αυτό το άρθρο αφορά τους πρώτους, καθώς αποφασίσαμε να συγκεντρώσουμε γι’ αυτούς τα 8 θρίλερ στο Netflix που αξίζει να δει κανείς!

Ακολουθούν τα θρίλερ που επιλέξαμε για όλους όσους ψάχνουν να δουν στην αγαπημένη μας πλατφόρμα κάτι πιο τρομακτικό από την πραγματικότητα που βιώνουμε τις τελευταίες ημέρες. Παράλληλα, εκτός από τις ταινίες της λίστας, στο Netflix είναι διαθέσιμο και το κλασικό θρίλερ του Ρόμαν Πολάνσκι, το «Rosemary’s Baby», για όσους θέλουν να το δουν ξανά ή για τους νεότερους που δεν το γνωρίζουν.

Orphan

Η Κέιτ και ο Τζον Κόλμαν υιοθετούν την εννιάχρονη Έστερ από ένα ορφανοτροφείο. Η Έστερ, όμως, δεν είναι ένα παιδί σαν και όλα τα άλλα και η Κέιτ γρήγορα καταλαβαίνει τι κρύβεται πίσω από το αγγελικό της προσωπείο.

Split

Πρόκειται για ένα αριστούργημα που θα σε κρατήσει καθηλωμένο στη θέση σου για όσο διαρκεί. Η υπόθεση: Ένας άνδρας με 23 διαφορετικές προσωπικότητες απαγάγει 3 γυναίκες, οι οποίες θα πρέπει να τα βάλουν και με τους 23 ανθρώπους που ζουν μέσα του, αν θέλουν να αποδράσουν.

Escape Room

Έξι άγνωστοι συναντιούνται σε ένα escape room, το οποίο είναι γεμάτο θανάσιμες παγίδες. Για να επιβιώσουν σε μια σειρά από μυστηριώδη δωμάτια που απευθύνονται στους χειρότερους φόβους τους, καλούνται να συνεργαστούν μεταξύ τους ή αλλιώς θα πεθάνουν προσπαθώντας.

Fractured

Αυτή η ταινία δεν μπορεί να απογοητεύσει όσους αγαπούν τα θρίλερ. Ο Ρέι Μονρό και η γυναίκα του Τζοάν μεταφέρουν άμεσα την κόρη τους στα επείγοντα περιστατικά στο κοντινότερο νοσοκομείο μετά από ένα ατύχημα. Ενώ έχουν πάει για περαιτέρω εξετάσεις, η γυναίκα του και η κόρη του εξαφανίζονται και δεν υπάρχει κανένα αρχείο της εισαγωγής τους στο νοσοκομείο. Η ανησυχία του Ρέι μετατρέπεται σε μια απελπισμένη προσπάθεια να βρει την οικογένειά του και την αλήθεια για το τι τους συνέβη.

Hostel

Τρία φιλαράκια που ταξιδεύουν στην Ευρώπη αλλάζουν ξαφνικά δρομολόγιο και αποδεικνύεται ότι κάνουν ένα πολύ μεγάλο λάθος… Αυτή η ταινία έγινε ο εφιάλτης όλων όσων ήθελαν να κάνουν τον γύρο της Ευρώπης και για τη διαμονή τους είχαν επιλέξει ένα hostel!

Wounds

Ο Armie Hammer είναι ένας bartender με αισθήματα για την φίλη του Alicia (Zazie Beetz), ο οποίος αρχίζει να απομακρύνεται από τη σύντροφό του Carrie (Dakota Johnson). Μετά από έναν καυγά στο μπαρ που δουλεύει βρίσκει ένα μυστηριώδες κινητό. Ακολουθούν ανησυχητικά μηνύματα, μια αυξανόμενη αίσθηση τρόμου και μερικές πληγές που δεν κλείνουν, αλλά χειροτερεύουν.

  • Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο mensarena.gr.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This