Σάββατο 31/7/2021

Η Κατερίνα Γκαγκάκη αποκαλύπτει τον λόγο που δεν έχει κάνει παιδί (video)

Η Κατερίνα Γκαγκάκη έχει ψάξει τις διαδικασίες για να υιοθετήσει παιδί!

Η Κατερίνα Γκαγκάκη από το 2005, βρίσκεται στο χώρο των media αναλαμβάνοντας τη διευθυντική θέση στον τομέα των δημοσίων σχέσεων στον Όμιλο του ΑΝΤ1. Ευρύτερα γνωστή έγινε το 2008, όπου ανέλαβε ρόλο κριτή σε talent shows και τηλεοπτικά προγράμματα όπως το Your Face Sounds Familiar και το X – Factor, η ίδια όμως αποφάσισε να απέχει από τα τηλεοπτικά δρόμενα.

Η Κατερίνα Γκαγκάκη, είναι μία ανεξάρτητη γυναίκα που μέχρι τώρα δεν ένιωθε την ανάγκη να γίνει μητέρα. Ωστόσο αυτό έχει αλλάξει μέσα της και μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», εκμυστηρεύτηκε πως ήδη ψάχνει τις διαδικασίες για να υιοθετήσει ένα παιδί.

«Για να είμαι πολύ δίκαιη δεν είναι κάτι που το θέλησα, το επιδίωξα και δεν το έκανα. Είναι κάτι που νόμιζα ότι το ήθελα, νόμιζα ότι το επέλεξα, θεωρούσα ότι για τη δεδομένη χρονική στιγμή με κάνει χαρούμενη να ζω έτσι όπως ζούσα και κάποια στιγμή σκέφτηκα “κοίτα να δεις, μπορεί να μην ήταν το ιδανικό” αλλά στις γυναίκες το “κάποια στιγμή” δεν έχει παραπέρα. Σκέφτομαι ακόμα και τώρα να υιοθετήσω ένα παιδί και έχω ψάξει πολύ ενεργά τις διαδικασίες», είπε χαρακτηριστικά.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ