Η Κατερίνα Γκαγκάκη αποκαλύπτει τον λόγο που δεν έχει κάνει παιδί (video)

Η Κατερίνα Γκαγκάκη έχει ψάξει τις διαδικασίες για να υιοθετήσει παιδί!

Must Read

Η Κατερίνα Γκαγκάκη από το 2005, βρίσκεται στο χώρο των media αναλαμβάνοντας τη διευθυντική θέση στον τομέα των δημοσίων σχέσεων στον Όμιλο του ΑΝΤ1. Ευρύτερα γνωστή έγινε το 2008, όπου ανέλαβε ρόλο κριτή σε talent shows και τηλεοπτικά προγράμματα όπως το Your Face Sounds Familiar και το X – Factor, η ίδια όμως αποφάσισε να απέχει από τα τηλεοπτικά δρόμενα.

Η Κατερίνα Γκαγκάκη, είναι μία ανεξάρτητη γυναίκα που μέχρι τώρα δεν ένιωθε την ανάγκη να γίνει μητέρα. Ωστόσο αυτό έχει αλλάξει μέσα της και μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», εκμυστηρεύτηκε πως ήδη ψάχνει τις διαδικασίες για να υιοθετήσει ένα παιδί.

«Για να είμαι πολύ δίκαιη δεν είναι κάτι που το θέλησα, το επιδίωξα και δεν το έκανα. Είναι κάτι που νόμιζα ότι το ήθελα, νόμιζα ότι το επέλεξα, θεωρούσα ότι για τη δεδομένη χρονική στιγμή με κάνει χαρούμενη να ζω έτσι όπως ζούσα και κάποια στιγμή σκέφτηκα “κοίτα να δεις, μπορεί να μην ήταν το ιδανικό” αλλά στις γυναίκες το “κάποια στιγμή” δεν έχει παραπέρα. Σκέφτομαι ακόμα και τώρα να υιοθετήσω ένα παιδί και έχω ψάξει πολύ ενεργά τις διαδικασίες», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This