Λύγισε η Νατάσα Θεοδωρίδου: «Ρώτα με για γάμους, ρώτα με για διαζύγια για τέτοια πράγματα» (video)

«Μπορεί να μην τα κατάφερα στην προσωπική μου ζωή αλλά για τα παιδιά μου είμαι πολύ υπερήφανη»

Must Read

Η Νατάσα Θεοδωρίδου ξεκίνησε την καριέρα της, μαθήτρια ακόμα, τραγουδώντας λαϊκά τραγούδια σε νυχτερινά κέντρα της συμπρωτεύουσας. Το 1996 εγκαταστάθηκε στην Αθήνα και εργάστηκε σε νυχτερινά κέντρα με μεγάλη επιτυχία. Το 1996 δούλεψε στις «Θαλασσιές τις Χάντρες» στην πλατεία Αγίων Ασωμάτων. Μαζί της ήταν ο Αντώνης Ρέμος, ο Λάμπης Λιβιεράτος και ο Παντελής Καναράκης. Κυκλοφόρησε τον πρώτο της δίσκο το 1997, ο οποίος και έγινε πλατινένιος. Έκτοτε συνεργάστηκε με μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου. Εκείνη η περίοδος αποτέλεσε σταθμό για την καριέρα της, η οποία σημείωσε ανοδική πορεία.

Η γνωστή τραγουδίστρια μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, «Ενώπιος Ενωπίω», αναφέρθηκε στα ξεκινήματα της καριέρας της αποκαλύπτοντας πως προτεραιότητα για εκείνη ήταν πάντα το τραγούδι.

«Το τραγούδι για εμένα είναι η αρχή και το τέλος», είπε χαρακτηριστικά

Αναφερόμενη στις προσωπικές της σχέσεις, η Νατάσα Θεοδωρίδου είπε πως ποτέ δεν είχε στο μυαλό της ότι θα έχουν ημερομηνία λήξης.

«Οι σχέσεις των ανθρώπων είναι δύσκολο μονοπάτι και για να πετύχεις σε βάθος χρόνου θέλει άλλα πράγματα» ενώ ομολόγησε ότι οι άντρες δεν φοβούνται να την φλερτάρουν.

Στην ερώτηση αν το «σταριλίκι» έπαιξε ρόλο για τα διαζύγια της εκείνη απάντησε πως «είναι ανόητο ένας άνθρωπος να παίρνει το σταριλίκι στο σπίτι του. Η καριέρα μου έπαιξε ρόλο στα διαζύγιά μου, το σταριλίκι όχι. Οι λόγοι είναι, αυτό το τραγούδι. Αυτός ο έρωτας, αυτό το για πάντα. Μπορεί να μη θέλω να ξεπεράσει κάποιος άλλος αυτόν τον έρωτα. Μάλλον δεν είμαι ιδανικός σύντροφος…», τόνισε η τραγουδίστρια.

Η γνωστή τραγουδίστρια έχει κάνει δύο γάμους. Ο ένας ήταν με τον επιχειρηματία Τάκη Μπέτα, με τον οποίο απέκτησε μια κόρη, την Χριστιάνα και ο άλλος με τον πλαστικό χειρουργό Ανδρέα Φουστάνο, με τον οποίο απέκτησε μια κόρη, την Ανδριάννα.

Στην ερώτηση αν είναι ανοιχτή για το ενδεχόμενο ενός τρίτου γάμου, η ίδια δήλωσε αρνητική, ωστόσο δεν απέκλεισε το γεγονός να ξαναβρεί έναν μεγάλο έρωτα.

«Αποκλείω το ενδεχόμενο ενός ακόμα γάμου. Σκέφτομαι ότι τώρα θα εκτεθώ γιατί μετά από καιρό να με δω και να πω δες τι έλεγες. Η πρώτη μου απάντηση είναι ότι δε θέλω άλλο γάμο αλλά η δεύτερη είναι ότι θα ήθελα έναν σύντροφο, να με καθοδηγήσει εκεί που θέλει, να με ξεκουράσει…. έναν δυνατό άνθρωπο, μάγκα, δυνατό που θα με πάει σε έναν νέο δρόμο», δήλωσε.

Κάνοντας μία αναδρομή στο παρελθόν η αγαπημένη τραγουδίστρια, αναφέρθηκε στα πρώτα ξεκινήματα της καριέρας της και συγκεκριμένα τη στιγμή που άκουσε για πρώτη φορά, το τραγούδι της στο ραδιόφωνο.

«Ζούσα στη Βούλα τότε, μόλις είχα έρθει από Θεσσαλονίκη… Είχα και την μεγάλη μου κόρη τότε μαζί, δεν ήξερα τι θα συναντήσω. Ήμουν στα Βόρεια Προάστια και κατέβαινα με το αυτοκίνητο την Κηφισίας και ακούω το τραγούδι μου, το “Δίχως λόγο και αφορμή” και σταμάτησα στην άκρη. Το απόλαυσα μόνη μου, η ζωή μου ενώ συνέβαινε κάτι καλό γινόταν και κάτι κακό μαζί. Μου έλειπε η Θεσσαλονίκη, γινόντουσαν πολλά. Δε μπορώ συγκινούμαι, πάμε σε διαφημίσεις. Ρώτα με για γάμους, ρώτα με για διαζύγια για τέτοια πράγματα», είπε φανερά συγκινημένη στον παρουσιαστή.

Τέλος Αναφέρθηκε στις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και που έχουν κατακλύσει το καλλιτεχνικό χώρο.

«Για το τραγούδι δεν έχουμε ακούσει κάτι. Εγώ δεν έχω υποστεί κάτι. Είναι θλιβερό, Δεν έχω υποστεί και πραγματικά στον χώρο μας δεν έχω ακούσει κάτι. Σαφώς και είμαι με τους ανθρώπους που έχουν κακοποιηθεί και σαφώς θέλω να υπάρξει τιμωρία σε αυτούς που ασκούν εξουσία υπό αυτή τη μορφή. Είναι τόσο καθάριο και ωραίο που γίνεται αυτό… Δεν είχα μιλήσει με τις κόρες μου για αυτό…. Αυτές είναι η διαδρομή μου, τα λουλούδια μου. Τα παιδιά μου με έχουν κάνει πάρα πολύ περήφανη γιατί αφού δεν τα κατάφερα στην προσωπική μου ζωή με τους μπαμπάδες τους, πήρα την ευθύνη τους παρόλο που οι πατεράδες τους είναι εξαιρετικοί. Αυτά τα πλάσματα με έχουν βγάλει ασπροπρόσωπη… Όταν πήγαινα στο σχολείο για να πάρω τους βαθμούς επειδή καμιά φορά δε διάβαζαν πολύ – στο Λύκειο σταμάτησα να πηγαίνω – ρώταγα αν είναι καλά παιδιά για να το καλύψουμε το θέμα των βαθμών. Δε τους είχα μιλήσει αλλά με όλα αυτά μου γεννήθηκε η επιθυμία να τους μιλήσω. Πήρα τη Χριστιάννα που ζει στο εξωτερικό και της είπα ότι αν γίνει κάτι θα πάω με τα πόδια να τη βρω για να είμαι δίπλα της», είπε χαρακτηριστικά για τις κόρες της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This