«Αυλαία» ρίχνει η Τίνα Τέρνερ – Το άγριο ξύλο, ο καρκίνος και το εγκεφαλικό (video)

«Αντίο» μέσα από ένα ντοκιμαντέρ για την πολυτάραχη ζωή της

Must Read

Αυλαία ρίχνει στην καριέρα της μέσω ενός ντοκιμαντέρ, στο οποίο μιλάει για ακόμα μια φορά για τα τραύματα που της προκάλεσε ο γάμος της με τον Αϊκ Τέρνερ, η 81χρονη «θρύλος της ροκ» Τίνα Τέρνερ.

Η γυναίκα-θρύλος της μουσικής παραδέχεται στο «Tina», μια παραγωγή του ΗΒΟ, ότι ακόμα και σήμερα της έρχονται ξαφνικά στο μυαλό εικόνες από τους ξυλοδαρμούς της από τον μουσικό από τον οποίο χώρισε το 1978, ενώ ο νυν σύζυγός της Εργουιν Μπαχ την παρομοιάζει με «στρατιώτη που πάσχει από μετατραυματικό σοκ».

Στο αποχαιρετιστήριο ντοκιμαντέρ, η τραγουδίστρια του «The Best» εξηγεί ότι ο λόγος για τον οποίο αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά τη δεκαετία του ’80 για τα χρόνια σωματικής, ψυχικής και σεξουαλικής κακοποίησης που υπέστη από τον Αϊκ ήταν, ότι ακόμα και μετά τον χωρισμό τους, οι δημοσιογράφοι συνέχιζαν να τη ρωτούν γι’ αυτόν.

Με τον Αϊκ Τέρνερ

«Υστερα απ’ όλη την επιτυχία που είχα, οι άνθρωποι με ρωτούσαν ακόμα για την εποχή “Αϊκ και Τίνα”. Δεν έβρισκα καθόλου ενδιαφέρον να πω αυτή την πολύ ντροπιαστική ιστορία για τη ζωή μου. Ωστόσο, ένιωσα ότι ήταν ένας τρόπος να ξεφορτωθώ τους δημοσιογράφους» λέει χαρακτηριστικά.

Η Τίνα κατάφερε να αφήσει πίσω της αυτόν τον προσωπικό «γολγοθά», που δεν ήταν όμως ο τελευταίος. Το 2013 υπέστη εγκεφαλικό λίγες εβδομάδες μετά τον γάμο της με τον Εργουιν, ενώ το 2016 διαγνώστηκε με καρκίνο του εντέρου. Σταμάτησε τις περιοδείες το 2008 και προς το τέλος του ντοκιμαντέρ εμφανίζεται αδύναμη, να παρακολουθεί με τον Μπαχ και την Οπρα Γουίνφρεϊ στο πλευρό της το μιούζικαλ για τη ζωή της.

«Θα έπρεπε να είμαι υπερήφανη γι’ αυτό» λέει, προσπαθώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της την ώρα που αποχαιρετά τους θαυμαστές της από το σπίτι της στη Ζυρίχη. «Αλλά τι κάνεις για να σταματήσεις να είσαι υπερήφανη; Πώς με υπόκλιση πας προς την έξοδο;» ακούγεται να λέει στο ντοκιμαντέρ, που έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Βερολίνου και αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη του μήνα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This