Σάββατο 19/6/2021

Η ατάκα που χρησιμοποίησε ο Σπύρος Δημητρίου και «έριξε» την Ελεωνόρα Ζουγανέλη (video)

Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος!

Ο έρωτας τους ήταν κεραυνοβόλος και έτσι μέσα σε λίγους μήνες γνωριμίας, οι δυο τους αποφάσισαν να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου. Ο λόγος για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και τον Σπύρο Δημητρίου, οι οποίοι δεν έκρυψαν στιγμή τον έρωτά τους.

Δείτε επίσης: O γάμος «τόνωσε» Ζουγανέλη, Δημητρίου! (video)

Σύμφωνα με όσα είχε αποκαλύψει η εφημερίδα Espresso, η γνωριμία τους έγινε στο μαγαζί που διατηρεί στο Χαλάνδρι η τραγουδοποιός Sunny Μπαλτζή, μία μέρα μετά αφότου κήδεψε τον πατέρα του ο γνωστός δικηγόρος.

Ο Σπύρος Δημητρίου φιλοξενείται σήμερα το βράδυ στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μεσάνυχτα» και μιλάει για πρώτη φορά για την γνωριμία του με την γνωστή τραγουδίστρια.

«Το βράδυ μετά την κηδεία του πατέρα μου ήθελα να βγω. Με πήρε η Σάννυ και μου πρότεινε να βγούμε για ποτό. Όχι ένα… Τριάντα ήθελα! Και εκεί ήταν και η Ελεωνόρα. Τότε μας σύστησαν, η Ελεωνόρα με γνώριζε φατσικά. Και της λέω: “Για να μην μακρηγορώ, είμαστε ζευγάρι και δεν το ξέρεις”.

Προτιμήσαμε η σχέση αυτή να εξελιχθεί μέσα από τον γάμο. Και της είπα πως αν πετύχει, πέτυχε. Αν δεν πετύχει, εκτός από το διαζύγιο, θα έχουμε μια ιστορία της προκοπής να διηγηθούμε σε σχέση με παλιά. Φαίνεται να πετυχαίνει πάρα πολύ. Εγώ θα το συνιστούσα σε όλους» είπε χαρακτηριστικά στην παρουσιάστρια.

Δείτε το απόσπασμα που πρόβαλε η εκπομπή «Happy Day».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ