Η ατάκα που χρησιμοποίησε ο Σπύρος Δημητρίου και «έριξε» την Ελεωνόρα Ζουγανέλη (video)

Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος!

Must Read

Ο έρωτας τους ήταν κεραυνοβόλος και έτσι μέσα σε λίγους μήνες γνωριμίας, οι δυο τους αποφάσισαν να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου. Ο λόγος για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και τον Σπύρο Δημητρίου, οι οποίοι δεν έκρυψαν στιγμή τον έρωτά τους.

Δείτε επίσης: O γάμος «τόνωσε» Ζουγανέλη, Δημητρίου! (video)

Σύμφωνα με όσα είχε αποκαλύψει η εφημερίδα Espresso, η γνωριμία τους έγινε στο μαγαζί που διατηρεί στο Χαλάνδρι η τραγουδοποιός Sunny Μπαλτζή, μία μέρα μετά αφότου κήδεψε τον πατέρα του ο γνωστός δικηγόρος.

Ο Σπύρος Δημητρίου φιλοξενείται σήμερα το βράδυ στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μεσάνυχτα» και μιλάει για πρώτη φορά για την γνωριμία του με την γνωστή τραγουδίστρια.

«Το βράδυ μετά την κηδεία του πατέρα μου ήθελα να βγω. Με πήρε η Σάννυ και μου πρότεινε να βγούμε για ποτό. Όχι ένα… Τριάντα ήθελα! Και εκεί ήταν και η Ελεωνόρα. Τότε μας σύστησαν, η Ελεωνόρα με γνώριζε φατσικά. Και της λέω: “Για να μην μακρηγορώ, είμαστε ζευγάρι και δεν το ξέρεις”.

Προτιμήσαμε η σχέση αυτή να εξελιχθεί μέσα από τον γάμο. Και της είπα πως αν πετύχει, πέτυχε. Αν δεν πετύχει, εκτός από το διαζύγιο, θα έχουμε μια ιστορία της προκοπής να διηγηθούμε σε σχέση με παλιά. Φαίνεται να πετυχαίνει πάρα πολύ. Εγώ θα το συνιστούσα σε όλους» είπε χαρακτηριστικά στην παρουσιάστρια.

Δείτε το απόσπασμα που πρόβαλε η εκπομπή «Happy Day».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This