Πέτρος Τατσόπουλος: «Δεν μου τη βάρεσε στα 52 μου χρόνια να πω ότι έχω πάει με τη μισή Αθήνα» (video)

«Δεν υπήρχε καμία συναισθηματική σχέση με τη βιολογική μου μητέρα γιατί ουσιαστικά ήταν μια ξένη γυναίκα»!

Must Read

Πριν ενάμιση χρόνο περίπου ο Πέτρος Τατσόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Τάκη Χατζή «Εκτός Γραμμής», όταν λιποθύμησε και χρειάστηκε να το μεταφέρουν εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Τελικά διαπιστώθηκε με ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής και υποβλήθηκε σε πολύωρη επέμβαση.

Για την περιπέτεια υγείας που παραλίγο να του κοστίσει τη ζωή, μίλησε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μεσάνυχτα», αποκαλύπτοντας ότι η κατάσταση ήταν τόσο σοβαρή που ο καρδιοχειρουργός αναγκάστηκε να τον «ανοίξει» πριν το ναρκώσει.

«Το ανεύρυσμα αορτής οι γιατροί το αποκαλούν “σιωπηλό δολοφόνο”. Επειδή το αίμα πάει στα άνω και κάτω άκρα και είναι πολύ επικίνδυνο να πεθάνεις ή να μείνεις ανάπηρος, μου έκαναν γρήγορα την εγχείριση. Δεν είχα συμπτώματα. Μπορεί να είχα υπέρταση. Δεν τα έψαχνα είναι η αλήθεια. Ήταν μια μαχαιριά μέσα στο στούντιο. Δεν υπήρξε καμία ένταση στο στούντιο. Ξαφνικά ένιωσα μια διαπεραστική μαχαιριά. Σκέφτηκα αμέσως ότι είναι κάτι πολύ σοβαρό. Επειδή ήταν έντονος ο πόνος τους είπα συγγνώμη πρέπει να διακόψω. Συμπωματικά ήταν εκεί ο κ. Λύρας ο πλαστικός που μου έδωσε τις πρώτες βοήθειες. Ουσιαστικά όμως μου έσωσε τη ζωή ο διευθυντής του καρδιολογικού που μου έκανε αμέσως την επέμβαση χωρίς να περιμένει να γίνουν τυπικά οι εξετάσεις.

Είχα πάρει πολλά οπιούχα φάρμακα για τον πόνο και είχα παραισθήσεις. Ξυπνάς από το χειρουργείο, με ένα είδος ψύχωσης. Μπορεί να σου συμβούν φοβερά πράγματα. Ευχαριστώ όλη την ομάδα και τον γιατρό Λυμπεριάδη για αυτό που έκαναν. Θα μπορούσα να είχα μείνει παράλυτος. Μετά το χειρουργείο συνάντησα ένα νεαρό που μου είπε ότι ήταν στην ομάδα των γιατρών που σε χειρούργησαν… Και του είπα ότι είχα παραισθήσεις και ότι πολλά πρόσωπα που θυμάμαι δεν υπήρξαν ποτέ. Τυπικά δεν είμαι καρδιοπαθής. Πρέπει να παίρνω χάπια για την υπέρταση.»

Αναφορικά με περιβόητη ατάκα «έχω πάει με τη μισή Αθήνα» που έγινε viral, ο κύριος Τατσόπουλος δήλωσε:

«Δεν μου τη βάρεσε στα 52 μου χρόνια να πω ότι έχω πάει με τη μισή Αθήνα… ήταν στο πλαίσιο μιας συνέντευξης και επειδή έλεγε η Χρυσή Αυγή ότι στον ΣΚΑΪ σε μια εκπομπή για το 1821 είχα πει ότι ο Κολοκοτρώνης είναι γκέι και αποκαλούσαν και μένα γκέι, έτσι είπα ως υπερβολή εμένα βρήκανε; Που έχω πάει με την μισή Αθήνα; Η φράση αυτή αποφλοιώθηκε και ταξίδεψε στο διάστημα», είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο γνωστός συγγραφέας υποστηρίζει αυτού του είδους εγκλήματα δεν παραγράφονται.

«Η παιδοφιλία είναι το χειρότερο έγκλημα γιατί αφαιρεί από τα παιδιά το δικαίωμα να ζήσουν τα παιδικά τους χρόνια να ωριμάσουν», είπε στην παρουσιάστρια της εκπομπής.

Στη συνέχεια μίλησε για το γεγονός ότι είναι υιοθετημένος περιγράφοντας τη συζήτηση που είχε με τη θετή του μητέρα αλλά και τον τρόπο που γνώρισε τη βιολογική του μητέρα.

«Τα πρώτα χρόνια της ζωής μου τα έζησα σε ίδρυμα. Ένιωσα ελευθερία όταν έμαθα ότι οι γονείς μου με είχαν υιοθετήσει. Μου το έκρυβαν. Η θετή μητέρα μου φοβόταν ότι θα φύγω. Τελικά συνάντησα την βιολογική μητέρα μου. Ακόμα δεν ξέρω ποιος είναι ο πατέρας μου. Βρήκα εύκολα τη βιολογική μου μητέρα. Και βρήκα και τα 4 αδέλφια μου. Είχε κάνει 5 παιδιά και είχε κρατήσει το ένα.Τα είχε δώσει σε ιδρύματα. Ήταν πάμπτωχη.Θεωρώ ευτύχημα επειδή υιοθετήθηκα. Την πρώτη φορά που συνάντησα τη μάνα μου, της παρουσιάστηκα ως φίλος της κόρης της. Εκεί έμαθα ότι έχει δυο κόρες και όχι μια. Επικράτησε αμηχανία. Η μητέρα μου δεν με αναγνώρισε. Δεν έχουμε επαφές με τα αδέλφια μου. Δεν υπήρχε καμία συναισθηματική σχέση με τη μητέρα μου γιατί ουσιαστικά ήταν μια ξένη γυναίκα», κατέληξε ο Πέτρος Τατσόπουλος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This