Δημήτρης Φιντιρίκος: Δώρισε αμαξίδια σε ανθρώπους με κινητικά προβλήματα

Πριν από λίγες ημέρες βοήθησε τους σεισμοπαθείς της Ελασσόνας, προσφέροντας τους είδη πρώτης ανάγκης!

Must Read

Ένας άνθρωπος που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση είναι αδιαμφισβήτητο αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας Δημήτρης Φριντιρίκος.

Ο επιτυχημένος επιχειρηματίας είναι γνωστός για τις φιλανθρωπικές του δράσεις και για ακόμη μία φορά απέδειξε πού σπουδαιότητα της έννοιας «ανθρωπιά», προσφέροντας, είδη πρώτης ανάγκης στους σεισμοπαθείς της Ελασσόνας .

«Μην ρωτάς τι μπορεί να κάνει η χώρα σου για εσένα αλλά τι μπορείς να κάνεις εσύ για τη χώρα σου», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που συνόδευε τις φωτογραφίες που αποδείκνυαν την σπουδαία κίνηση που έκανε για τους συνανθρώπους του, που είχαν ανάγκη.

Ο Δημήτρης Φιντιρίκος είναι ένας άνθρωπος με βαθιές ευαισθησίες, γι’ αυτό αποφάσισε να βοηθήσει τρεις νέους ανθρώπους που δεν είχαν τη δυνατότητα να αποκτήσουν ένα αμαξίδιο.

Η είδηση έγινε γνωστή μέσω Φαίδρου Παναγόπουλου, ο οποίος είναι σχεδιαστής και κατασκευαστής πλήρως εξατομικευμένων αμαξιδίων για άτομα με κινητικά προβλήματα

«Πριν από 2 μήνες περίπου ο ποδοσφαιριστής της Liverpool Κώστας Τσιμίκας ανέβασε ένα story σχετικά με την ανάγκη ευρέσεως χρημάτων για αγορά αμαξιδίου του νεαρού Μάριου. Η ανταπόκριση ανθρώπων με δυνατότητα να συνεισφέρουν ήταν συγκινητικά άμεση. Ο Μάριος ήθελε να έχει αμαξίδιο από την 525 Tailormade Wheelchairs οπότε θα έπρεπε να συνεννοηθώ με όποιον θα το προσέφερε.

Χτυπά το τηλέφωνο και ακούω έναν νέο άνθρωπο (Δημήτρης Φιντιρίκος) να μου λέει ότι τον λένε Δημήτρη και θα το δωρίσει ο ίδιος και με όποιον άλλον μιλήσω να πω ότι το θέμα έχει κλείσει. Τόσο άμεσα και λιτά. Βρισκόμαστε μετά από κάποιες ημέρες και πάνω στην κουβέντα και χωρίς πολλά πολλά αποφασίζει να δωρίσει όχι το αμαξίδιο του Μάριου αλλά ακόμα 2(!)…

Ο ίδιος δεν ήθελε να δημοσιοποιηθεί όλο αυτό αλλά το κάνω γιατί πιστεύω ότι αυτές οι ενέργειες πρέπει να γνωστοποιούνται και να πραγματοποιηθούν αντίστοιχες», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This