Λύγισε ο Ησαΐας Ματιάμπα για την απώλεια του πατέρα του και που δεν πρόλαβε να γνωρίσει τον εγγονό του (video)

«Α, ρε μπαμπά»

Must Read

Ο Ησαΐας Ματιάμπα έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό το 2001, όταν σε ηλικία 17 ετών νίκησε στο μουσικό talent show, «Να η ευκαιρία». Έκτοτε έχει συνεργαστεί με σπουδαίους τραγουδιστές, έχει συμμετάσχει σε τηλεοπτικές σειρές, σε θεατρικές παραστάσεις αλλά και σε διάφορα talent shows. Ακόμη το 2014 ήταν ο νικητής του τέταρτου κύκλου του χορευτικού talent show, «Dancing with the stars».

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, πριν ενάμιση χρόνο περίπου, παντρεύτηκε, κάτω από άκρα μυστικότητα, την εκλεκτή της καρδιά του, Βασιλική Καλανιώτη, στη Λάρνακα, έχοντας στο πλευρό τους λίγους αλλά εκλεκτούς καλεσμένους.

Για την γνωριμία του με την Κύπρια σύζυγό του, με την οποία μάλιστα έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Ηρακλή, μίλησε χθες το βράδυ ο γνωστός τραγουδιστής, στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show»

«Την γνώρισα το αεροδρόμιο. Παίζαμε στη Λάρνακα και η Βασιλική με τη μητέρα της ήταν στο αεροδρόμιο. Μόλις την είδα από μακριά μου άρεσε. Κάτι όμως μέσα μου μου έλεγε ότι κάτι έπρεπε να κάνω. Προσγειωθήκαμε και αιτία για να την γνωρίσω, ήταν το γεγονός ότι καθυστέρησαν οι αποσκευές μας. Της μίλησα και μου έδωσε το τηλέφωνό της. Της στέλνω μήνυμα και δεν πάει ποτέ. Νόμιζα ότι μου έδωσε ψεύτικο τηλέφωνο. Αλλά τελικά το νούμερο ήταν κυπριακό και έπρεπε να βάλω κωδικό», είπε αρχικά, ενώ αποκάλυψε:

«Στο νέο μου βίντεο κλιπ πρωταγωνιστεί η σύζυγός μου, η Βασιλική. Είναι πολύ προσωπικό όλο το σκηνικό. Μεγάλωσα σε μια οικογένεια που τα παραδοσιακά και τα δημοτικά ήταν τα ακούσματά μου. Πάντα ήθελα να κάνω κάτι που θα θυμίζει αυτά τα νιάτα.»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον αείμνηστο πατέρα του, τον οποίο έχασε πριν εφτά μήνες και δυστυχώς δεν πρόλαβε να γνωρίσει τον εγγονό του.

«Ο μπαμπάς ήταν απλόχερος, “έξω καρδιά”, ήταν ένας άνθρωπος που με έχει επηρεάσει πολύ» είπε και συνέχισε:

«Έφυγε κάποια στιγμή να πάει στην Αφρική για τους δικούς του λόγους. Προερχόταν από μία πλουσιοπάροχη οικογένεια, έγινε πραξικόπημα στο Ζαίρ έχασε τα πάντα και κυνηγούσαν να τον σκοτώσουν επειδή ήταν πρωτότοκος από δημοκρατική οικογένεια. Έφυγε εδώ και 7 μήνες. Είχε γυρίσει στην Αφρική για να βρει πλούτο ορυκτό να τον φέρει εδώ για να μην έχουμε δυσκολίες, περάσαμε από φτώχεια».

«Πριν γεννηθεί ο Ηρακλής υπήρξε ένα σοβαρό επεισόδιο με τον μπαμπά, η υγεία του κατέρρεε και εγώ προσπαθούσα να τον πείσω και του έλεγα “μείνε δυνατός γιατί έρχεται ο εγγονός σου. Α, ρε μπαμπά», είπε εμφανώς συγκινημένος.

Ο Ησαΐας Ματιάμπα το 2017 συμμετείχε για τέταρτη φορά σε τηλεοπτικό talent show και συγκεκριμένα στον τέταρτο κύκλο του «Your Face Sounds Familiar». Ο ίδιος μιλώντας στην εκπομπή, αναφέρθηκε στην φετινή συμμετοχή του στο «Your Face Sounds Familiar – All Star», εκφράζοντας τον έντονο ενθουσιασμό του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This