Γιώργος Τσαλίκης: «Η Δώρα ήταν έγκυος και έπρεπε να την κοροϊδέψω για να της δώσω ηρεμιστικό»

Ο γνωστός τραγουδιστής μιλάει για την δουλειά του αντιδημάρχου αλλά και για τις δυσκολίες που έχει περάσει με τη σύζυγό του.

Must Read

Μπορεί να σπούδασε ιατρική, ωστόσο τον κέρδισε η αγάπη του για το τραγούδι. Ο λόγος για τον Γιώργο Τσαλίκη, ο οποίος ξεκίνησε την καλλιτεχνική του πορεία στις αρχές της δεκαετίας του 2000, όπου ξεκίνησε να τραγουδάει στο πλευρό πολλών καταξιωμένων τραγουδιστών, σε διάφορα νυχτερινά σχήματα.

Το 2001 ήταν αναμφισβήτητα η χρονιά του. Πρώτο γιατί στις 3 Δεκεμβρίου ο Γιώργος κρατάει επίσημα πλέον στα χέρια του τον πρώτο χρυσό δίσκο της καριέρας του και δεύτερο, την ίδια χρονιά κερδίζει τον τίτλο «Πρόσωπο της χρονιάς 2001». Την επόμενη ακριβώς χρονιά, στην απονομή των μουσικών βραβείων «ΑΡΙΩΝ», ο Γιώργος κερδίζει το βραβείο «Καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος τραγουδιστής 2001». Από τότε μέχρι σήμερα, έχει ερμηνεύσει τεράστιες επιτυχίες, με τα ραδιόφωνα και τα νυχτερινά μαγαζιά παίρνουν φωτιά.

Την τελευταία τετραετία ενασχολείται ενεργά και με θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης καθώς είναι εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος Πολιτισμού του δήμου Περιστερίου με τον συνδυασμό του Ανδρέα Παχατουρίδη.

Για τον ρόλο του ως αντιδήμαρχος μίλησε στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά «After Dark» περιγράφοντας τις ιδιαίτερες στιγμές που έχει ζήσει.

Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε και σε ένα θέμα που έχει απασχολήσει ιδιαίτερα την κοινή γνώμη. Πρόκειται τις καταγγελίες περί κακοποιητικών συμπεριφορών και σεξουαλικής παρενόχλησης που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

«Mιλάμε για bullying το μήνυμα που θέλω να μείνει είναι όταν είσαι θύμα να μιλάς, τώρα, τώρα που γίνεται, τώρα που θα πάει η αστυνομία και θα τον πιάσει. Έρχεται ο Τσαλίκης και σου κάνει μια σεξουαλική παρενόχληση, βγες και πες το τώρα. Μην το αφήσεις. Πια δεν κρίνουμε, δεν κρίνω κανέναν. Υποκλίνομαι σε όσους μίλησαν, Λέμε για το από εδώ και πέρα. Ντροπή σε αυτούς που …Έχουμε δει στα social media να γίνεται μεγάλο bullying έχουμε δει τεράστιες κατάρες, όμως κρίνε με, μη βρίσεις… Όταν βλέπω θέματα κατάχρησης εξουσίας γιατί κατάχρηση εξουσίας είναι να είσαι κρυμμένος πίσω από μια οθόνη και να τα χώνεις. Μπες και γράψε ότι θες για τον James από το Survivor αλλά δε μπορεί να μου στέλνει κατάρες η αδερφή του και να μου λέει ότι καταριούνται τη μάνα της. Πρέπει να μπει ένα όριο… Δε γουστάρεις τον Τσαλίκη, πες το αλλά μην καταριέσαι τα παιδιά μου και τη γυναίκα μου», είπε αναφορικά με το bullying που ασκείται μέσω των social media.

Στη συνέχεια αποκάλυψε τη δική του άσχημη εμπειρία που τον στιγμάτισε.

«Είχα ακούσει κράξιμο στο σχολείο γιατί ήμουν πάντα με μια κιθάρα και έπαιζα. Ντρεπόμουν να το πω στους γονείς μου. Θυμάμαι όταν ήμουν στη γειτονιά και ερχόντουσαν αυτοί οι 4-5 βαρύμαγκες από την άλλη γειτονιά, κρυβόμουν γιατί δεν ήθελα να με κοροϊδεύουν. Ήμουν ένα αγαπητό παιδί με φίλους, πολλούς φίλους αλλά αυτή η κοροϊδία έγραψε μέσα μου. Για αυτό έλεγα πάντα στα παιδιά μου να μιλάνε, και να μου λένε τα πάντα γιατί εγώ θα είμαι αυτός που πρώτος θα τα καταλάβει και ο πρώτος που θα τους πει να ζητήσουν συγγνώμη αν έχουν κάνει λάθος», είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε και στην αγαπημένη του σύζυγο, Δώρα, με την οποία έχουν περάσει πολύ δύσκολες αλλά και ευχάριστες στιγμές.

«Η Δώρα νομίζω με είχε χαλβαδιάσει πιο νωρίς. Εγώ τότε είχε μια κοπέλα, τι είχε ακούσει από τη Δώρα… Είναι ο άνθρωπος που αγαπάω περισσότερο στη ζωή μου. Άπειρα χρόνια παντρεμένοι. Χωρισμό δεν σκεφτήκαμε ποτέ. Έχουμε περάσει δύσκολες στιγμές, στιγμές που μου θύμιζαν ταινία. Έχω στο μυαλό μου στιγμές που δε θέλω να τις ζήσει κανείς. Έχω περάσει βράδυ ολόκληρο που προσευχόμουν, η Δώρα ήταν έγκυος και έπρεπε να την κοροϊδέψω για να της δώσω ηρεμιστικό για να της πω ότι ο αδερφός της πεθαίνει… Έχω περάσει στιγμές με πολύ γέλιο. Ο θάνατος του Γιώργου τη συννέφιασε πάρα πολύ… Όλα αυτά μας έχουν δέσει πάρα πολύ. Αν με ρωτήσει κάποιος ποιόν άνθρωπο αγαπάω πιο πολύ αυτός είναι η Δώρα και αυτό δεν αλλάζει και δε θα αλλάξει ποτέ», τόνισε ο αγαπημένος ερμηνευτής.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This