Θρησκευτικός γάμος και διπλή βάφτιση για Λευτέρη Πετρούνια και Βασιλική Μιλλούση

Ο θρησκευτικός γάμος του ζευγαριού θα γίνει μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Must Read

«Ησαΐα, χόρευε» και «baby bloom» για τον Λευτέρη Πετρούνια και τη Βασιλική Μιλλούση, αφού σύμφωνα με την Σάσα Σταμάτη στο Secret των Παραπολιτικών, θα παντρευτούν αρχές Δεκεμβρίου στον Αγιο Διονύσιο, στο Κολωνάκι, και στη συνέχεια θα ακολουθήσει δεξίωση στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία».

Φυσικά, όλα αυτά εφόσον η κατάσταση με την πανδημία έχει επανέλθει σε μια κανονικότητα, χωρίς περιορισμούς στις εκδηλώσεις, ώστε να γίνουν όλα όπως ονειρεύεται το ζευγάρι. Γι’ αυτό άλλωστε το Μυστήριο έχει προγραμματιστεί εκείνη την περίοδο και βεβαίως μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Σε ό,τι αφορά στην βάφτιση των δύο κοριτσιών που έχει φέρει στην ζωή το ζευγάρι, θα γίνει διπλή και σύμφωνα με πληροφορίες θα τελεστεί στα τέλη Μαΐου, πιθανότατα στο Γκολφ Γλυφάδας. Την πρωτότοκη κόρη θα την ονομάσουν Σοφία και τη δευτερότοκη Ελένη. Είναι τα ονόματα της μαμάς του Λευτέρη και της Βασιλικής. Οι νονοί της Σοφίας θα είναι ο Χρήστος Μάστορας και ο παιδικός φίλος του Λευτέρη, Βασίλης Λαζαρίδης, ενώ της Ελένης θα είναι ο στενός φίλος και συνεργάτης του Λευτέρη, Γιάννης Κρικρής, και η κολλητή παιδική φίλη και συναθλήτρια της Βασιλικής, Θάλεια Παλιαρούτα.

Υπενθυμίζεται, ότι το ζευγάρι είχε κάνει ήδη πολιτικό γάμο το καλοκαίρι του 2019.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This