Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Μαρίνα Πατούλη (video)

Τι απάντησε στις φήμες περί διαζυγίου με τον Γιώργο Πατούλη

Must Read

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε εσπευσμένα η Μαρίνα Πατούλη, καθώς η συναισθηματική φόρτιση από τις φήμες περί διαζυγίου με τον σύζυγό της και Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, προκάλεσαν επιδείνωση της κατάστασης της υγείας της.

Η κ. Πατούλη μεταφέρθηκε νωρίς σήμερα το μεσημέρι σε ιδιωτικό θεραπευτήριο. Η ίδια σε δηλώσεις της, έκανε λόγο για το χρόνια πρόβλημα της υγείας της, αποκαλύπτοντας ότι έχει καρδιακή ανεπάρκεια. Όπως είπε, σήμερα σηκώθηκε και δεν μπορούσε να αναπνεύσει. Έτσι, ήρθε σε επικοινωνία με τον γιατρό της, ο οποίος την προέτρεψε να πάει στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Η σύζυγος του περιφερειάρχη Αττικής, αναφέρθηκε και στην κρίση που περνάει ο γάμος της, διαψεύδοντας τις φήμες περί διαζυγίου.

«Είμαι συγκινησιακά φορτισμένη. Αυτό που έχω να σας πω είναι ότι εγώ ως γυναίκα, μητέρα είμαι στο σπίτι μου με τον γιο μου, δραστηριοποιούμαι μέσα από την Αυτοδιοίκηση και το επάγγελμα μου ως φιλόλογος. Έχω βρεθεί σε ένα αδιέξοδο. Οικογενειακό αδιέξοδο, όμως αυτό το οποίο θέλω να πω για να είμαι πάντα ειλικρινής και αυθεντική στο κοινό, έχω εκθειάσει τον σύζυγό μου και πραγματικά τον θαυμάζω και τον στηρίζω. Θεωρώ ότι κάθε γυναίκα θα πρέπει να αγωνίζεται δίπλα στον άνδρα της και με το όραμα που έχει φτιάξει μαζί του. Εγώ είμαι εδώ, είμαι στο σπίτι μου, ο στυλοβάτης της οικογένειάς μου. Δεν θα απεμπολήσω ούτε τα 35 χρόνια που έχω ζήσει με τον Γιώργο, αυτό το οποίο με ενδιαφέρει στην παρούσα φάση είναι να στηριχτεί το παιδί μου, η οικογένεια μου, να διαφυλάξω την ιδιωτικότητα και την αξιοπρέπεια, γιατί αυτό έχω μάθει από την οικογένεια μου» είπε η κ. Πατούλη.

«Βιώνω ένα προσωπικό πένθος»

Η Μαρίνα Πατούλη εξήγησε πως βιώνει μία πολύ δύσκολη στιγμή στην ζωή της, κάτι που πραγματικά την ξεπερνά. «Βιώνω ένα προσωπικό πένθος, το οποίο μπορεί να είναι μια κρίση παροδική, για την οποία εγώ θα παλέψω και θεωρώ ότι κάθε γυναίκα πρέπει να παλεύει για το γάμο και την οικογένεια της και εγώ σε αυτό το μετερίζι θα αγωνιστώ. Από εκεί και πέρα θα δείξει η πορεία. Πραγματικά, η αγάπη και η στήριξή μου για τον Γιώργο είναι κάτι το αδιαμφισβήτητο» υποστήριξε.

Μάλιστα, έκανε σαφές ότι οφείλει να προσπαθήσει ως ενήλικη, ως μητέρα και ως υπεύθυνο άτομο που έχει επιλέξει έναν τρόπο ζωής με την οικογένεια της και που έχει κάνει πίσω σε πολιτικές της στοχεύσεις για τον άνδρα της, τον έχει στηρίξει, έχει βάλει στο περιθώριο τις προσωπικές της βλέψεις και την οικογένειά της. «Γιατί θεωρώ ότι η οικογένεια είναι ένα κύτταρο το οποίο θα πρέπει να στηρίζεται από εμάς και από όλους μας. Και το να φέρω στη ζωή ένα παιδί το οποίο θα μπορέσει αύριο να είναι υγιής προσωπικότητα και να προσφέρει στην κοινωνία είναι μεγάλη επιτυχία. Οι προσωπικές μου φιλοδοξίες πάντα ήταν σε δεύτερο επίπεδο και γι’ αυτό και στήριζα τον άνδρα μου μέχρι σήμερα με όλες μου τις δυνάμεις. Θυσίασα τις προσωπικές μου βλέψεις, όμως πάνω από ‘όλα είναι η οικογένεια. Και βλέπω τώρα ότι υπάρχει ένα θέμα. Μπορεί να είναι παροδικό. Θεωρώ ότι οι διακυμάνσεις και αυτές οι δυσκολίες μας δοκιμάζουν όλους. Όλοι είμαστε θνητοί άνθρωποι που δοκιμαζόμαστε. Η πορεία θα δείξει. Θεωρώ ότι και ο κύριος περιφερειάρχης θα αντιληφθεί το μερίδιο των ευθυνών του, θα σταθεί δίπλα στην οικογένεια του και σε αυτό το οποίο αρμόζει σε όλους μας με αξιοπρέπεια και πολιτισμό» είπε η κ. Πατούλη.

«Δεν έχουμε λάβει κάποια απόφαση, ούτε τίθεται θέμα διαζυγίου, είναι μία κρίση»

Στην ερώτηση «ποιος από τους δύο πήρε την απόφαση;» η σύζυγος του περιφερειάρχη Αττικής απαντά: «Δεν υπάρχει κάποια απόφαση. Ίσως είναι μια τρικυμία της ζωής που όλοι περνάμε τις κρίσεις μας. Και ο συγκεκριμένος άνθρωπος λόγω των προβλημάτων και των ζητημάτων που έχει στην Περιφέρεια, να έχει ολιγωρήσει στο θέμα της οικογένειας. Δεν έχουμε λάβει κάποια απόφαση, ούτε τίθεται θέμα διαζυγίου. Είναι μία κρίση που θεωρώ ότι μπορεί να ξεπεραστεί με κοινή συνεννόηση. Ο Γιώργος είναι ένας άνθρωπος συνειδητοποιημένος, επιστήμονας, ικανός, το έχω δηλώσει σε όλες μου τις συνεντεύξεις, είναι κάτι που δεν αναιρώ. Στην παρούσα φάση διερχόμαστε μια κρίση» έκανε σαφές.

Τέλος, η Μαρίνα Πατούλη επεσήμανε ότι 35 χρόνια ζωής δεν μπορούν να σβηστούν. «Αγαπώ τον άντρα μου πάνω από όλα ως άνθρωπο, είμαι δίπλα του και θα είμαι δίπλα του και συνοδοιπόρος και βοηθός σε ό,τι αποφασίσει να κάνει» κατέληξε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This