Πέμπτη 13/5/2021

Ήταν τελικά σε σχέση η Ανθή Σαλαγκούδη με τον Γιώργο Λιάγκα;

Παραδέχτηκε ότι ο Λιάγκας την συμβούλεψε να μπει στο παιχνίδι

Οι κοινές τους εμφανίσεις έδωσαν αμέσως αφορμή να γεννηθούν φήμες για ένα νέο ειδύλλιο ανάμεσα στους ελεύθερους Ανθή Σαλαγκούδη και Γιώργο Λιάγκα.

Μετά το πέρασμά της από το Survivor, η παίκτρια που προκάλεσε τις περισσότερες αντιδράσεις στο γνωστό ριάλιτι, μιλάει σε συνέντευξη στο περιοδικό OK και ξεκαθαρίζει ότι δεν υπήρξε καμία ερωτική σχέση ανάμεσα σε κείνη και τον γνωστό παρουσιαστή.

Απάντώντας σε ερώτηση για το αν την «έσπρωξε ο Λιάγκας να πάει στο παιχνίδι επιβίωσης, η Σαλαγκούδη απάντησε: «Όντως είχαμε μιλήσει με τον Γιώργο πριν πάω, αλλά δεν ήταν ο πρώτος άνθρωπος που συμβουλεύτηκα». Στην ερώτηση του δημοσιογράφου για τον αν τον κάλεσε εκείνη, η Ανθή Σαλαγκούδη αναρρωτήθηκε: «Έχει σημασία; Εκείνες τις μέρες γινόταν ένας χαμός από τηλέφωνα. Εκείνος με πήρε γιατί είμαστε φίλοι, τον συμπαθώ πολύ και έλαβα σοβαρά υπόψη μου την άποψή του».

«Είχαν γραφτεί απίστευτα ψέματα»

Όσο για το αν την ενόχλησε που διάφορες φήμες τους ήθελαν να είναι ζευγάρι, η Ανθή Σαλαγκούδη απάντησε: «Ζορίζομαι κάθε φορά που γράφεται κάτι χωρίς να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και που έχει να κάνει με την προσωπική μου ζωή. Το να βγεις με έναν φίλο σου για φαγητό και να δημιουργούνται υπόνοιες δεν είναι κάτι που μου αρέσει. Τον πρώτο καιρό που είχα κατέβει στην Αθήνα και είχαν γραφτεί απίστευτα ψέματα για μένα δεν έπαιρνα κανέναν. Αν υπάρχει κάτι που με θίγει πραγματικά από κάποιον που με γνωρίζει, μπορεί να πάρω τηλέφωνο, αλλά γενικά το αποφεύγω» απάντησε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ