Κώστας Αρζόγλου: «Έπρεπε να κοινοποιηθεί για να δει ο Γιώργος Κιμούλης τι έχει προκαλέσει στους άλλους» (video

«Είχε δημιουργήσει την κατάσταση “εγώ και ο θίασος μου”.»

Must Read

Ο ασκός του Αιόλου άνοιξε με τη Ζέτα Δούκα η οποία είχε καταγγείλει τον Γιώργο Κιμούλη για ψυχολογική και λεκτική βία. Απ’ ότι φαίνεται όμως δεν ήταν η μόνη ηθοποιός που είχε υποστεί κακοποιητική συμπεριφορά από τον εν λόγω ηθοποιό-σκηνοθέτη.

Ο καταξιωμένος ηθοποιός Κώστας Αρζόγλου, πριν ένα μήνα περίπου, είχε εξομολογηθεί στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου «Έλα χαμογέλα», ότι την περίοδο της συνεργασίας τους, ο Γιώργος Κιμούλης του συμπεριφερόταν άσχημα.

«Ο Γιώργος μού είχε κάνει τη ζωή κόλαση. Κόλαση! Μία ολόκληρη σεζόν κάθε μέρα πήγαινα στο θέατρο σαν να πήγαινα σε καταναγκαστικά έργα. Ήμουν σκηνοθέτης και ηθοποιός στην παράσταση “Ζητείται τενόρος” και ο Γιώργος είναι αρκετά χρόνια μικρότερός μου. Δεν μιλιόμαστε επί πολλούς μήνες, σε διπλανά καμαρίνια. Στη σκηνή ενοχλούσε. Έκανε τις σκηνές του μεγαλύτερες, άλλαζε τελείως μα τελείως το κείμενο – δηλαδή θέλω να πω έβαζε μέχρι και ποντιακά ανέκδοτα μέσα στη σκηνή.

Έλεγε υπήρχε πρόβλημα με το κείμενο – που είχε κάνει μετάφραση η Έλενα – το άλλαζε συνέχεια. Με τον Γιώργο κάναμε να μιλήσουμε 25 χρόνια ενώ ήμασταν πολύ φίλοι. Ήθελε μία παράσταση ομαδική να την καρπωθεί ο ίδιος και αυτό γινόταν με διάφορους τρόπους επί σκηνής.

Η αντίληψη του “Εγώ είμαι και κανείς άλλος” κυριαρχούσε πολλές φορές στον Γιώργο. Μιλήσαμε μετά από πολλά χρόνια όταν ακουσα από φίλους και γνωστούς ότι έχει αλλάξει πάρα πολύ από τότε που γεννήθηκε η κόρη του», είχε πει χαρακτηριστικά στην εκπομπή.

Σήμερα ο γνωστός ηθοποιός μιλώντας στην κάμερά της εκπομπής «Love it» αποκάλυψε ότι δεν έχει ξαναεπικοινωνήσει με τον Γιώργο Κιμούλη και ότι δεν μετάνιωσε για όσα είχε δηλώσει.

«Ο κόσμος της υποκριτικής δεν είναι έτσι. Αυτά που ακούτε είναι για 5-6 το πολύ 8 άτομα. Όσο ετοιμάζαμε το ελεύθερο θέατρο, υπήρχε ένας σκηνοθέτης που με φώναξε και άρχισε να μου βαράει καλαμιές. Έχω ακόμη τις μελανιές… Βρήκα μια αφορμή να φύγω, δεν τολμούσα βέβαια να πω ότι φεύγω επειδή με βαρούσε στο καλάμι», είπε αναφορικά με τις καταγγελίες που έχουν δει το φως τη δημοσιότητας και για το αν έχει πέσει θύμα παρόμοιων περιστατικών, ενώ για τον Γιώργο Κιμούλη ανέφερε:

«Δεν έχω μιλήσει με τον Κιμούλη. Είναι φίλες μου όλες, αισθάνθηκα την υποχρέωση. Δυστυχώς έπρεπε να κοινοποιηθεί για να δει ο Γιώργος τι έχει προκαλέσει στους άλλους. Πολύ τον έχω ζήσει τον Γιώργο και ήμασταν και κολλητοί φίλοι, για ένα διάστημα μέχρι που απομακρύνθηκα πια. Δημιουργήθηκε όλη αυτή η κατάσταση “εγώ και ο θίασος μου”.»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This