Μαρίνα Πατούλη: «Δεν προστατεύεις το παιδι με εξώδικα και με την απουσία σου μία ολόκληρη ζωή» (video)

Must Read

Την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τα όσα αποκαλύφθηκαν για τη μεγάλη κρίση που περνά στο γάμο της με τον περιφερειάρχη Αττικής, έκανε η Μαρίνα Πατούλη.

Όπως έκανε η ίδια γνωστό, ο Γιώργος Πατούλης της έστειλε εξώδικο, με το οποίο απαιτεί να σταματήσει να μιλά δημόσια για τον ίδιο και την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί μεταξύ τους.  Η Μαρίνα Πατούλη έδωσε το παρών το απόγευμα της Τετάρτης στο Δημαρχείο Βούλας – Βάρης – Βουλιαγμένης, ως πρόεδρος του του Δικτύου SDG 17 Greece, στη συμβολική φωταγώγηση του Δημαρχιακού Μεγάρου στα χρώματα της γαλανόλευκης, με αφορμή την επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση.

Η Μαρίνα Πατούλη έκανε δηλώσεις στις κάμερες, ενώ η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day, διευκρίνισε ότι στο μοντάζ λόγω του εξωδίκου, κόπηκαν κάποια λόγια της για την προστασία του γιου της.

«Με θλίψη μου είδα, ότι ο κ. Πατούλης απάντησε με ένα εξώδικο. Τα παιδιά δεν τα προστατεύεις με ένα εξώδικο και με την απουσία σου 2,5 μήνες από το σπίτι σου. Ούτε με την απουσία σου σε μια μια ολόκληρη ζωή. Αν θέλει να προστατέψει το παιδί του θα πρέπει να είναι κοντά στη γυναίκα του και το παιδί του. Ή τουλάχιστον να συνομιλήσει. Δράμα περνά κάθε γυναίκα που κάνει πίσω στην καριέρα της για τον άνδρα της. Και στα 50 μου της λέει “γειά σας “και δεν δέχεται να μιλήσει μαζί της, απαξιώνοντάς την. Δεν σέβεται τη μητέρα. Στο εξώδικο μου απαγορεύει να μιλάω δημόσια, λέγοντας ότι θα μου κάνει αγωγή. Προσέξτε μήπως κάνει και σε σας» είπε χαρακτηριστικά η Μαρίνα Πατούλη.

«Ποιό διαζύγιο, εδώ εκβιάζει μία γυναίκα να μην μιλήσει»

Μάλιστα, σε ερώτηση δημοσιογράφου αναφορικά με το διαζύγιο, η ίδια απάντησε πως δεν πρέπει ο κόσμος να στέκεται σε κάτι τέτοιο, καθώς στην περίπτωση αυτή διακυβεύεται κάτι πολύ σημαντικότερο. «Για ποιο διαζύγιο με ρωτάτε; Μου μιλάτε για πολύ επιφανειακά πράγματα, εδώ σας λέω ότι στερεί τη φωνή από μία γυναίκα, εκβιάζοντάς την, ώστε να μην μιλήσει. Για ποιό διαζύγιο να λέμε;» τόνισε.

Τέλος, η Μαρίνα Πατούλη συμπλήρωσε: «Η πληγή στην καρδιά μου είναι η αναλγησία αυτού του ανθρώπου, που μόνο για την πολιτική και την εικόνα του, θυσιάζει και τη γυναίκα του και την οικογένειά του» και αποχώρησε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This