Τέτα Καμπουρέλη: «Ο σύζυγός μου είναι αθώος! Χρεώνουν έναν άνθρωπο για να κλείσει η υπόθεση» (video)

«Ο σύζυγός μου δεν είναι καθόλου καλά. Χρειάζεται στήριξη»

Must Read

Σαν βόμβα έσκασε στον κύκλο γνωστών κοσμικών και επιχειρηματιών η είδηση ότι ο σύζυγός της Τέτας Καμπουρέλη στις Βασίλης Γκουρούσης, κρύβεται πίσω το μεγάλο ριφιφί σε θυρίδες μεγάλης τράπεζας στο Ψυχικό.

Η γνωστή αισθητικός που βρίσκεται από την πρώτη στιγμή βρίσκεται στο πλευρό του συζύγου της, υποστηρίζει ότι ο θεατρικός παραγωγός είναι αθώος.

«Πιστεύω στην αθωότητα του συζύγου μου και έχει την στήριξη της οικογένειάς μου. Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει. Εγώ προσπαθώ και δεν μπορώ να το διαχειριστώ, αλήθεια είναι… Δεν μπορώ. Προσπαθώ να είμαι όρθια για τα παιδιά μου. Θα πηγαίνω στη δουλειά μου, γιατί πρέπει να σωθώ με κάποιο τρόπο. Να επιβιώσουμε δηλαδή» ανέφερε αρχικά σε δηλώσεις της η Τέτα Καμπουρέλη, προσθέτοντας:

«Θέλω λίγο να ηρεμήσω. Θέλω λίγο να βάλω σε τάξη την καθημερινότητά μου. Πραγματικά προσπαθώ να συνέλθω και να ηρεμήσουμε. Και προ πάντων τα παιδιά μου».

Σύμφωνα με την ίδια, οι αστυνομικοί, προκειμένου να βρουν στοιχεία για την υπόθεση, έψαξαν τόσο το σπίτι της όσο και το κατάστημά της.

«Τα έχουν ξεσηκώσει όλα. Έχουν βγάλει τα air-condition, έχουν “γδύσει” όλο το σπίτι, καθώς και το μαγαζί ψάξανε, μες στον κόσμο. Δεν έχει βρεθεί καθόλου στοιχεία, πέρα από πέντε κατσαβιδάκια που έχουν όλοι στα νοικοκυριά τους και δυο σουγιαδάκια, τρία, που έχουμε πάρει από νησιά και το Μοναστηράκι με ένα ευρώ. Αυτά έχουν ως οπλοκατοχή. Δεν είναι στοιχεία που μπορεί ένας άνθρωπος να ενοχοποιηθεί. Οπλοκατοχή που έχουν πει αυτοί, αυτά είναι τα στοιχεία», τόνισε χαρακτηριστικά.

Η Τέτα Καμπουρέλη, μιλώντας σήμερα στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, «Καλημέρα Ελλάδα», δήλωσε συντετριμμένη με όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες στην οικογένειά της και ότι ο 58χρονος σύζυγός της έχει πέσει θύμα, προκειμένου να «κλείσει» η υπόθεση.

«Ο σύζυγός μου είναι αθώος. Κάτι έχει συμβεί και η τράπεζα πρέπει να χρεώσει έναν άνθρωπο για να κλείσει η υπόθεση. Το ίδιο πρέπει να κάνει και η αστυνομία. Πρέπει λοιπόν να χρεωθεί ένας άνθρωπος που υποτίθεται ότι έχει και ένα ποινικό μητρώο» τόνισε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με το DNA που βρέθηκε, η ίδια δήλωσε ότι δεν ήταν ούτε αίμα, ούτε σπέρμα αλλά ούτε και ιδρώτας. «Είναι ένα νεκρό κύτταρο που μπορεί να μεταφερθεί από τον καθένα. Χρεώνουν στον άνδρα μου όλη αυτή την υπόθεση επειδή η θυρίδα του ήταν δίπλα στης κυρίας που ανοίχτηκε».

«Δεν γίνεται με ένα κατσαβίδι να ανοίγει μία τράπεζα. Περιμένουμε τη Δικαιοσύνη. Θα πάω μάρτυρας. Ο σύζυγός μου δεν είναι καθόλου καλά. Χρειάζεται στήριξη», κατέληξε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπή «Ευτυχείτε», ο σύζυγος της γνωστή αισθητικού οδηγείται σήμερα στον εισαγγελέα. Ο ίδιος μάλιστα επιμένει να δηλώνει αθώος και ότι οι κατηγορίες που του προσάπτουν είναι μία σκευωρία εις βάρος του. Σύμφωνα με τις αστυνομικές πηγές, ο φερόμενος δράστης φαίνεται να μην είχε σύνεργο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This