Στην ξενιτιά ο Lamanif μετά την περιπέτεια με το «ροζ» βίντεο και την… αφέντρα! (video)

O ράπερ ζει πλέον στη Γερμανία με τους γονείς του

Must Read

Νέα ζωή στη Γερμανία για τον ράπερ Lamanif μετά την περιπέτεια της εξαφάνισής του και την καταγγελία του για εκβιασμό με «ροζ» βίντεο από την… αφέντρα. Ο 24χρονος καλλιτέχνης ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο μέσω του οποίου υποσχέθηκε στους διαδικτυακούς φίλους του ότι θα επιστρέψει στην ενεργό δράση, χωρίς να γνωρίζει όμως το πότε.

«Μετά από ένα σχετικά μεγάλο χρονικό διάστημα, βρήκα το θάρρος, βρήκα το κουράγιο, πείτε το όπως θέλετε, να κάνω τα συγκεκριμένα stories. Δεν μου αρέσει να χρονοτριβώ, οπότε δεν θα πω πολλά… Αλλά επειδή έκατσα και τσέκαρα κάποια από τα μηνύματα και είναι πάρα πολλά, θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ για όλους εσάς που μου έχετε στείλει τόσα μηνύματα δύναμης, τόσα μηνύματα αγάπης…» αναφέρει στο βίντεο ο ράπερ Lamanif.

«Υπερευχαριστώ την οικογένειά μου, βρίσκομαι στη Γερμανία, είμαι σ’ ένα στάδιο προσαρμογής, είμαι σ’ ένα στάδιο που κάθε μέρα αισθάνομαι πιο δυνατός, τα βρίσκω με τον εαυτό μου όλο και περισσότερο. Για όσους με ρωτάτε πότε θα επιστρέψω μουσικά, είναι κάτι που δεν μπορώ να το απαντήσω αυτή τη στιγμή. Κι επειδή μετά από όλο αυτό έχω υποσχεθεί ένα πράγμα στο εαυτό μου, να έχω μια σχέση ειλικρίνειας για όλους εσάς που με ακούτε, για όλους εσάς που με έχετε στηρίξει, δεν μπορώ να σας δώσω συγκεκριμένη απάντηση αυτή τη στιγμή. Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι θα επιστρέψω. Τώρα το πότε, προς το παρόν είναι άγνωστο…» συμπλήρωσε ο γνωστός ράπερ.

https://www.youtube.com/watch?v=XU7ErS9o85E&t=57s

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This