Πέννυ Μπαλτατζή για τους διαγωνιζόμενους του «House of Fame»: «Όταν τους ακούω στο live, παθαίνω εγκεφαλικά» (video)

Η γλυκιά τραγουδίστρια γίνεται αυστηρή όταν χρειάζεται...

Must Read

Aπό διαγωνιζόμενη την βλέπουμε τώρα σε ρόλο καθηγήτριας. Ο λόγος για την Πέννυ Μπαλτατζή την οποία απολαύσαμε στο προηγούμενο «J2US» να διαγωνίζεται στο πλευρό του Αντώνη Λουδάρου, ενώ τώρα είναι η vocal coach του «House of Fame».

Η τραγουδίστρια με γλυκό παρουσιαστικό, αλλάζει όψη όταν οι μαθητές της δεν αποδίδουν καλά στα live του μουσικού reality.

https://www.instagram.com/p/CMcfFurFYZx/

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια μίλησε σήμερα στην κάμερά της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» και αναφέρθηκε στην σχέση που έχει συνάψει με τους μαθητές της, αλλά και στους λόγους που κάνουν τονικά λάθη όταν βρίσκονται πάνω στη σκηνή.

«Πώς θα τους βοηθήσω να εξελιχθούν αν δεν τους πω κάτι. Πολλά παιδιά θέλουν δουλειά», ανέφερε αρχικά η τραγουδίστρια για το γεγονός ότι γίνεται αυστηρή μερικές φορές απέναντί τους και πρόσθεσε: «Ενθουσιάζομαι, αγαπώ τη δουλειά μου και θέλω να τους βοηθήσω γιατί ήρθαν εκεί για μια ευκαιρία. Κάθε μέρα κάνω 5 με 6 ώρες μάθημα».

«Τα παιδιά δεν είναι παράφωνα στις πρόβες. Δεν είναι έτσι. Στο live έχουν πολλά τονικά θέματα. Όταν τους ακούω στο live, παθαίνω εγκεφαλικά», είπε στη συνέχεια, ενώ τους δικαιολόγησε λέγοντας πως «είναι αλλιώς να τραγουδάω μπροστά σου χαλαρά και αλλιώς σε ένα stage με φώτα. Και όταν είμαι άγουρος και άπειρος είναι λογικό να παθαίνω παπατράκ».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This