Η μητέρα του Βασίλη Γκουρούση για το ριφιφί τραπεζικών θυρίδων: «Αυτά τα πράγματα δεν τα κάνει το παιδί μου» (video)

Η μητέρα και η πεθερά του κατηγορούμενου υποστηρίζουν ότι είναι αθώος!

Must Read

Η υπόθεση του ριφιφί τραπεζικών θυρίδων στο Ψυχικό, για την οποία κατηγορείται ο σύζυγος της Τέτας Καμπουρέλη, Βασίλης Γκουρούσης, έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τα ΜΜΕ αλλά και την κοινή γνώμη.

Ο 58χρονος φερόμενος δράστης δηλώνει ότι είναι αθώος, ωστόσο το «Πρώτο Θέμα» έφερε στο φως της δημοσιότητας μία φωτογραφία, όπου φαίνεται ο ίδιος έξω από το υποκατάστημα της τράπεζας στα βόρεια προάστια, φορώντας καπέλο, χειρουργική μάσκα και γάντια μιας χρήσης.

Η γνωστή αισθητικός από την πρώτη στιγμή βρίσκεται στο πλευρό του συζύγου της, υποστηρίζοντας για την αθωότητά του, το ίδιο όμως φαίνεται να κάνουν και η μητέρα αλλά και η πεθερά του παραγωγού.

Οι δύο γυναίκες, μη μπορώντας να πιστέψουν στα όσα έχουν ακούσει, μίλησαν σήμερα στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «T-Live» και εξέφρασαν στην στήριξή τους, προς το πρόσωπο του Βασίλη Γκουρούση.

«Τι να σας πω; Δεν ξέρω τίποτα. Δεν έχω ιδέα. Γνωρίστηκαν με την κόρη μου όταν εκείνη ήταν ακόμα παιδί. Όταν γνωρίστηκαν, εκείνος έβαφε αυτοκίνητα, φανοποιός ήταν. Με πήρε η κόρη μου τηλέφωνο και με ρώτησε εάν άκουσα από τα κανάλια τι γίνεται. Έχω μείνει άφωνη. Τι να πει το κορίτσι μου; Έχω μείνει άφωνη. Σκέφτομαι και τη μάνα του την καημένη. Ξαφνικά το έμαθε το κορίτσι μου. Όπως μου είπε η κόρη μου, πήγε να πάρει γιαούρτια και δε ξαναγύρισε. Το έμαθε, όταν το βράδυ πήγε στο μαγαζί η αστυνομία», είπε μεταξύ άλλων η μητέρα της Τέτας Καμπουρέλη ενώ η μητέρα του συζύγου της ισχυρίστηκε ότι αυτά που το κατηγορούν είναι ψέματα.

«Αυτά τα πράγματα δεν τα κάνει το παιδί μου. Αυτός φοβάται να τα κάνει αυτά τα πράγματα. Το ξέρω το παιδί μου, δε μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο. Δεν τον είχαν συλλάβει ποτέ, ποτέ! Τίποτα δεν του έχουν κάνει, αυτό έγινε τώρα. Ποτέ δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο, ποιος τα λέει αυτά; Ψέματα τα λένε όλα. Τίποτα τέτοιο δεν έχει γίνει. Μια χαρά παλικάρι είναι, τίμιο, καλό και εργατικό. Δεν κάνει τέτοια πράγματα το δικό μου το παιδί. Δεν το λέω επειδή είναι παιδί μου αλλά επειδή το ξέρω. Πρώτα, πρώτα αυτός ο άνθρωπος φοβάται να κάνει τέτοια πράγματα», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This