Θανάσης Αλευράς: «Το θέατρο είναι πολύ σκληρό για το νευρικό σύστημα» (video)

Η απομάκρυνση από το θέατρο και το αυτοάνοσο που έχει εδώ και 17 χρόνια!

Must Read

Ένας από τους ταλαντούχους ηθοποιούς που απολαμβάνουμε φέτος στο μουσικό show «Your Face Sounds Familiar All Star» είναι ο Θανάσης Αλευράς, ο οποίος έχει παίξει σε αρκετές θεατρικές παραστάσεις, αλλά γνωστός στο ευρύ κοινό έγινε με την συμμετοχή του στην σειρά «Το κόκκινο δωμάτιο».

Ο αγαπημένος ηθοποιός ωστόσο, αποφάσισε να αποστασιοποιηθεί από τον χώρο του θεάτρου και να συμμετέχει σε θεατρικές παραστάσεις έναν με δύο μήνες τον χρόνο.

Για την απόφασή του αυτή μίλησε σήμερα στην εκπομπή «Πρωινό» αλλά και για το αυτοάνοσο νόσημα που έχει τα τελευταία 17 χρόνια, το οποίο προέκυψε προέκυψε το 2004, μετά την τελετή λήξης της Ολυμπιάδας.

«Εγώ εργαζόμουν για την τελετή λήξης της Ολυμπιάδας. Δίδασκα του εθελοντές και ήμουν leader. Με το που τελειώσαμε, εκείνη την ώρα γέμισε το σώμα μου κοκκινίλες. Μου διέγνωσαν ψωρίαση, άρχισα τις αλοιφές, πρώτη φορά άκουσα το αυτοάνοσο. Νομίζω το πυροδότησε αυτό, η αιτία είναι κάπου αλλού.

Τα πρώτα 10 χρόνια δεν το έψαξα, αλλά δεν τελειώνει όμως αυτό. Όταν κάτι παθαίνουμε είναι ένα σήμα από το σώμα μας ότι κάτι δεν κάνουμε καλά. Αρχικά ξεκίνησα μόνος μου με τα διαβάσματα. Πέρασα από ψυχοθεραπεία, από ενεργειακές θεραπείες, διαλογισμό, μπήκα στο τρέξιμο. Τα τελευταία χρόνια είναι σε μόνιμη ύφεση το αυτοάνοσο και είμαι σίγουρος ότι κάτι αποδέχτηκα στο μυαλό μου. Συμφιλιώθηκα και αποδέχτηκα την ψωρίαση», είπε αρχικά στον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά.

Ενώ για την απομάκρυνση του από το θέατρο δήλωσε: «Πολλές φορές άλλα θέλουμε κι άλλα κάνουμε. Αυτό είναι κόντρα. Το θέατρο πια με ταράζει. Έχω πάρει αυτή την απόφαση. Να το κάνω λίγο λίγο. Δυο μήνες τον χρόνο. Είναι πολύ σκληρό για το νευρικό σύστημα του ανθρώπου να το κάνει τόσα χρόνια. Δεν με βοηθάει το τόσο πολύ. Βιοποριστικά θα δω τι θα γίνει. Βοήθησε την ψυχή μου, δεν το εγκαταλείπω, το αγαπώ βαθιά».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This