Σύλβια Δεληκούρα: «Καθυστερούσα τη γέννα για να μην βγει το παιδί μου με ωροσκόπο που δεν ήθελα» (video)

Ο λόγος που καθυστερούσε την εγκυμοσύνη της!

Must Read

Έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο το 1999 συμμετέχοντας στις σειρές “Θύματα Ειρήνης” και «Χωρικά Ύδατα». Έγινε ευρύτερα γνωστή όμως με τη συμμετοχή της στην κωμική νεανική σειρά «Θα βρεις το δάσκαλό σου».

Ο λόγος για την Σύλβια Δεληκούρα, η οποία είναι παντρεμένη με τον επιχειρηματία Δημήτρη Λιόση και έχουν έναν γιο τον Ορφέα.

Η γνωστή ηθοποιός μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» μίλησε για το πως είναι η συμβίωση με τον σύζυγό της.

«Ο άντρας μου κάνει μια ιδιαίτερη δουλειά, διότι δουλεύει βράδυ. Φεύγει στις 12 και γυρνάει στις 11 το πρωί. Αλλά βοηθάει πάρα πολύ, όποτε μπορεί διαβάζει τον μικρό. Είναι ιχθυέμπορος, ωστόσο εμείς δεν τρώμε καθόλου ψάρια. Είναι τρελό αυτό που θα πω, αλλά του έλεγα να βγάζει τα ρούχα, πριν μπει στο σπίτι», είπε αρχικά στην δημοσιογράφο της εκπομπής.

Στη συνέχεια περιέγραψε το αστείο περιστατικό που συνέβη λίγο πριν γεννήσει τον γιο τους.

«Μέχρι τον όγδοο μήνα ήταν να γεννήσω φυσιολογικά, μετά υπήρξε ένα μικρό προβληματάκι και μου είπε ο γιατρός να γεννήσω με καισαρική. Μου είχαν δώσει την ώρα και ενώ δεν ασχολούμαι με τα ζώδια, βλέπω αν γεννηθεί την ώρα που εγώ θα γεννούσα, θα είχε έναν συγκεκριμένο ωροσκόπο. Κλειδώθηκα στο μπάνιο για να αργήσω, η μαία μας έπαιρνε τηλέφωνο. Το καθυστερούσα», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This